CARLA lu' CRISTEA Cancan la Un show Pacatos Wowbiz de sa ii dai Click nu alta

“Printul” se intalneste cu o tanara de 25 de ani pe nume Clara, buna prietena cu DJ Wanda, despre biografia careia nu se stie mai nimic.

Din biografia Carlei lu' Cristea retinem ca fata lucreaza cu DJ Wanda la salonul acesteia de tatuaje

Printul Cristea si a lui roscata, Carla, la un moment dat nu s-au mai ascuns de ochii lumii, dar nici nu se afiseaza ostentativ. Relatia le-a fost pus la încercare de o fosta iubita de-a lui Cristea, Denisa Botcari.

O luna si jumatate, atat a durat povestea dintre Adrian Cristea si o roscata focoasa, Carla.

Tanara Carla a declarat public ca are o relatie serioasa cu “Printul”, insa, ieri, cei doi s-au despartit.

Mai exact, Carla i-a dat papucii fotbalistului, deranjata de comportamentul acestuia si de faptul ca nu-si doreste o relatie serioasa.

biografia carla lui cristea blog vedete
Wiki CARLA lu' Cristea fata lu' Wanda care s-a dat la Printul Cristea
Relatie care nu a fost sa fie.

"Am fost la mare amândoi, eu am avut treaba. Adi (Cristea n.r.) era în club si acolo se afla si Bianca si aceasta domnisoara Denisa. Mi-a spus sa vin si eu în club, dar nu am vrut. L-am întrebat ce o sa urmeze, un menage a trois? Vreau un barbat responsabil, el vrea sa fie înconjurat de multe femei. Daca nu-si schimba atitudinea, nu voi accepta sa fiu într-o asemenea situatie. E vorba de respect! Nu poti sa-ti pui iubita într-o asemenea situatie, o sa avem o discutie. Iar daca lucrurile nu se schimba, pentru mine Adrian Cristea n-o sa mai existe. El este obisnuit ca femeile sa faca ce vrea el, însa eu nu sunt deloc asa. Daca el vrea ceva cu mine, trebuie sa se schimbe. Daca nu, va fi doar un capitol frumos din viata mea", a declarat Carla la Star Magazin, de la Antena Stars.

Insa sa nu uitam ca aceasi CARLA a lu' Cristea declara cu putin timp la Un show pacatos: "Este foarte frumos aici la voi, o sa beau putina apa. De ce sa fiu ca restul, sa dau din casa. Daca am fost la munte împreuna, dupa care am mers la el, este clar ca a fost bine..."

Asadar... Carla nu il merita pe Adi Cristea sau invers?

A fost relatia romantica - amoroasa, Cristea Carla, doar o "joaca nevinovata"?

Sau DJ Wanda a vrut sa isi promoveze prin CARLA, salonul de tatuaje?