Treceți la conținutul principal

Asculta VERSURI Habibi I need Your love - Shaggy Mohombi Faydee Costi Ionita

Asculta in premiera versurile melodiei Habibi I need Your love cantat de Shaggy, Mohombi, Faydee si Costi (Ionita).

Costi spune ca i-a trimis lui Shaggy varianta demo a piesei Habibu si i-a placut instantaneu: dupa 3 zile i-a trimis partea lui inregistrata.

Apoi Ionita a repetat faza si cu Mohombi.

Pentru filmarea videoclipului piesei Habibi I need Your love romanii din Castellon l-au ajutat si l-au sprijinit cu tot ce au putut pe Costi Ionita.

Shaggy, Mohombi si Faydee i-au apreciat foarte mult pentru aceste lucruri.

Au si mancat cu totii la un restaurant cu specific românesc unde Shaggy, Mohombi si Faydee au putut gusta din bucatele romanesti traditionale.

versuri Shaggy Mohombi Faydee Costi Habibi I need Your love

La inceputul proiectului muzical Costi intentiona sa filmeze videoclipul cu fiecare artist in tara si continentul lui: Shaggy in America, Mohombi in Africa, Faydee in Australia si el in Europa.

Insa cum deseori "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la targ" videoclipul piesei Habibi I need Your love a fost filmat in Spania.

Aceasta este povestea celei mai noi productii muzicale semnate de Costi, piesa care reuneste 3 mari vedete aflate pe "val" in acest moment: Shaggy, Mohombi si Faydee .Asculta Versurile Habibi I need Your love si vezi VideoClipul in care apar: Shaggy, Mohombi, Faydee si Costi

Muzica & Versuri - Shaggy, Mohombi, Faydee, Costi
Arrangement : Silviu Dimitriu
Mixing and Mastering : Catalin Truta
Producer : Costi Ionita
Director & D.o.P. - Florin G.Botea