RAZVAN GABRIEL TRIFAN SI SOTIA MARIA IN VARSTA DE 32 DE ANI AU MURIT INTR-UN TRAGIC ACCIDENT IN SASCHIZ

Biografia lui Razvan Trifan si a sotiei sale Maria s-a terminat intr-un mod brutal si tragic in urma unui accident de masina petrecut pe raza localitatii Saschiz, judetul Mures.

Razvan Gabriel Trifan, în vârsta de 34 de ani, si sotia acestuia, Maria, în vârsta de 32 de ani, au murit marti, într-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judetul Mures.

Pe data de 10 august, Razvan Trifan a postat pentru ultima data un mesaj pe Facebook.

"Iubiti-ma sunt cel mai bun si cel mai frumos si pentru asta VA MULTUMESC!", a fost ultimul mesaj a lui Razvan Trifan pentru amicii virtuali.

Daca initial Razvan Trifan a fost luat în râs, acum, în ziua tragica, prietenii sunt socati si abia îsi mai gasesc cuvintele.
biografie razvan si maria trifan morti accident masina

"Si cel mai modest" sau "Frumos mai esti", au glumit prietenii lui Razvan Trifan, initial.

"Suflet bun... n-o sa te uitam niciodata!" sau "Asa va fi. Nu vei fi uitat niciodata!", i-au scris dupa afarea vestii.

Fiica sotilor TRIFAN , de doar 1 an, se afla în stare grava la Spitalul Clinic Judetean Tg. Mures, medicii fiind rezervati în privinta diagnosticului.

Soii Trifan, Razvan si Maria, traiau o frumoasa poveste de dragoste.

Razvan si Maria Trifa s-au casatorit pe data de 15 septembrie 2012, iar un an mai târziu a venit pe lumea rodul acestei mari iubiri: Maria Sofia.

Razvan Gabriel Trifan lucra în domeniul vânzarilor de aproximativ 10 ani, din 2007.

Pasionat de gatit, Trifan a participat în anul 2013, la cea de a II-a editie a show-ului "MasterChef", unde a prezentat un sturion în crusta de alune cu scoici gigant.

Si din nou se dovedeste ca drumurile din Romania si teribilismul soferilor duc la tragedii inimaginabile ca in cazul mortii sotilor Trifan!
MAI POTI CITI