Profetii 2014 RAZBOI mondial: Pavel Goba si Alois Irlmaier AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL va veni IN VARA LUI 2014 sau Nu

Soc si groaza! Profetiile 2014 se invart toate in jurul Razboiului Mondial.

Sa nu uitam ca din descifrarea desenelor din „Cartea pierduta” - Codex Vaticinum Nostradami - rezulta ca pe 27 iulie 2014 s-au deschis Portile Infernului... care se vor închide pe 3 septembrie. 

Revenind la profetiile apocaliptice pentru 2014 iata ce viziuni au avut doi mari clarvazatori, Pavel Goba si Alois Irlmaier.

Profetul german ALOIS IRLMAIER spunea in urma cu 50 de ani ca AL TREILEA RAZBOI MONDIAL va veni  IN VARA LUI 2014, izbucnind din trei locuri: în ORIENTUL MIJLOCIU, în SUDUL MEDITERANEI si în BALCANI. RUSIA va juca un rol important iar tinta ei va fi GERMANIA.

A trecut mai mult de o jumatate de secol de la profetiile lui Alois Irlmaier, iar astazi par sa capete contur.
profetii 2014 razboiul pavel goba alois irlmaier
Conflictele au izbucnit simultan în Orientul Mijlociu si în sudul Mediteranei. Rusia fierbe. Balcanii nu stau nici ei prea bine.

Pavel Goba a spus mai întâi ca razboiul avea sa vina în timpul Olimpiadei de Iarna de la Soci sau imediat dupa. 

Apoi clarvazatorul Goba a venit cu o data si mai precisa: a cincea zi dupa încheierea Olimpiadei din 2014.

Pavel Globa mai spunea ca razboiul va începe în Crimeea ucraineana si ca vor fi implicate la început Rusia si Ucraina, apoi statele Uniunii Europene si Statele Unite, subliniind ca ceea ce ar putea începe ca un conflict local va ajunge unul pe scara globala, escaladand în vara lui 2014.

Si daca pe langa aceste profetii apocaliptice despre "marele razboi" din 2014 mai punem si faptul ca specialistii sustin ca o zi mai are doar 16 ore din 24, Rezonanta Schumann accelerand de la 7,8 Hz la 12,5 Hz, iti vine sa muti in viitorul departat. Asta daca ai putea calatori in timp.

Timp care s-a scurtat se pare ca s-a micsorat.

Pentru ca s-a ajuns ca in zilele noastre Rezonanta Shumann sa aiba valoarea de 12 Hz, consecinta directa fiindca 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, in termenii timpului terestru.

al treilea razboi mondial 2014, episoade profetul natinal tv, profet Alois Irlmaier, profetii 2014 razboi, wiki pavel goba,
MAI POTI CITI