MESAJE SF MARIA, URARI SF MARIA, MESAJE DE LA MULTI ANI - MESAJE SI URARI PRIN SMS, SF MARIA

Daca vreti sa le trimiteti celor dragi o urare frumoasa de Sf. Maria, va prezentam mai jos cateva idei de URARI SI MESAJE DE SF MARIA, texte de la Multi Ani pe care le puteti trimite celor dragi drept cadou de suflet.

1. MESAJE DE SFANTA MARIA: La Multi Ani, Maria!
Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria!

2. MESAJE DE SFANTA MARIA:  O zi onomastica frumoasa!
Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

3. MESAJE DE SFANTA MARIA: La multi ani de Sf. Maria
De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

se spune la multi ani maria 15 august urari de la multi ani

4. MESAJE DE SFANTA MARIA: La multi ani!
La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele.

5. MESAJE SI URARI DE LA MULTI ANI: Fie ca Sf. Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea! La multi ani, Mariana!

6. MESAJE SF MARIA, URARI SF MARIA, MESAJE DE LA MULTI ANI - MESAJE SI URARI PRIN SMS, SFÂNTA MARIA, 15 AUGUST 2014: Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer "La Multi Ani"!

7. MESAJE SF MARIA, URARI SF MARIA: O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau! La multi ani, Mara!

8. Mesaje si urari de Sf. Maria
La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

9. La multi ani de ziua numelui!
Fie ca Sf. Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

10. La multi ani cu ocazia onomasticii
O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau!

URARI DE SF MARIA PENTRU COPII

1. Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!”

2. La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!”

3. Fie ca Sfanta Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!”

4. O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine! O floare si un “La multi ani” foarte mare! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa!

MESAJE, URARI DE SF MARIA PENTRU PARINTI

1. De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani! Te iubim!

2. O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau! La multi ani!

3. Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator, intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine!

4. Maria! Da, tu! Esti data în urmarire de catre gasca de prieteni, caci azi e ziua ta si toti vor sa te ureze si sa te îmbratiseze! Ma alatur si eu lor, sperând ca te vom gasi, dar pâna una-alta, îti zic acum: La multi ani!

Gasiti aici idei de felicitari si de urari pentru cei care poarta numele de Maria, Marinela, Marioara, Mariana, Marilena, Mariuca, Marian, Marinel, Marinica.
MAI POTI CITI