Gheorghe Turda si Lucia Lazar biografia unei relatii care nu se "lasa cu nunta"

Nu vom scrie acum despre biografia lui Gheorghe Turda, o biografie atat de plina de continut inacat nu ar putea fi decat partial cuprinsa intr-un articol.

Insa vom vorbi putin despre wiki-ul sentimental al lui Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda, cunoscutul interpret de muzica populara, si-a gasit din nou linistea, alaturi de Lucia Lazar, mama actritei Alina Puscas.

Gheorghe Turda a ramas vaduv în urma cu aproape 6 ani.

Turda si Lucia Lazar s-au cunoscut prima data cand erau foarte tineri, la un spectacol la Sibiu.

Gheorghe Turda si Lucia Lazar s-au îndragostit la prima vedere si au trait o poveste de iubire vreme de 5 luni.
wiki nunta lucia lazar gheorghe turda blog vedete
Wiki Lucia Lazar mama Alina Puscas
Cei doi indragostiti s-au despartiti pentru ca Turda era casatorit si nu a mai dorit sa continue  aceasta poveste de dragoste.

Timp de mai bine de 30 de ani, Turda si mama Alinei Puscas nu si-au spus nici macar o vorba, drumurile lor separându-se definitiv.

Între timp, Lucia Lazar s-a casatorit si a nascut-o pe Alina Puscas, îndragita actrita si prezentatoare tv, cea care a moderat show-ul Top Chef.

Dupa ceva timp a venit si divortul si Lucia Lazar s-a trezit din nou singura.

Atunci se spune ca gandurile sale au zburat din nou la Gheorghe Turda, cel al carui ochii albastri nu i-a putut uita niciodata, asa cum a declarat la Acasa TV.

Lucia Lazar a asteptat mult si l-a cautat pe Gheorghe Turda, stiind ca ramasese vaduv de ceva timp.

Asadar, la mai bine de 30 de ani de cand s-au cunoscut, Gheorghe Turda si Lucia Lazar s-au reintalnit, iar povestea de dragoste s-a reinodat intr-o clipita.

Pana de curand, cei doi planuiau sa se casatoreasca in toamna aceasta, asta dupa ce in ultimii doi ani au tot amanat evenimentul.

Acum, Gheorghe Turda nici nu mai vrea sa auda de nunta.

"Nu ne casatorim, suntem prea batrani sa mai facem pasul asta. Nu are rost sa ne casatorim. Suntem bine asa. Suntem la varsta la care trebuie sa ne crestem nepotii, nu sa ne casatorim", a spus Gheorghe Turda, pentru CANCAN.ro
MAI POTI CITI