EPISODUL 139 SULEYMAN MAGNIFICUL ULTIMUL EPISOD DIN SERIAL - FRAGMENT EP 139 YOUTUBE

Serialul Suleyman Magnificul are 139 de episoade. Din 4 septembrie incepe ultimul sezon din Suleyman Magnificul la Kanal D. Ultimul episod din Suleyman Magnificul va oferi raspunsul la toate aventurile din acest serial istoric turcesc de exceptie.

Ajuns la sezonul 4, sezonul final, Suleyman Magificul a adus prin episoadele sale difuzate saptamanal, audiente de invidiat pentru televiziunea Kanal D.

In total Suleyman Magnificul are 139 de episoade. Serial istoric controversat, Muhtesem Yüzyil  -numele original al productiei TV, a adus audiente uriase oriunde a fost difuzat.

Sultanul Suleyman, al 10-lea sultan al Imperiului Otoman afost interpretat magistral in acest serial istoric de actorul Halit Ergenc.
episodul 139 suleyman magnificul fragment complet online
Vezi episodul 139 Suleyman Magnificul fragment complet
Asta in timp ce Sultana Hurem, mama celor 5 fii a lui Suleyman a avut parte de intrepretari. Una a frumoasei Meryem Uzerli si cea de a doua a mai experimentate actrite, Vahide Percin.

Chiar daca episodul 139 din Suleyman Magnificul va fi ultimul, este bine sa stiti urmeaza o surpriza mult astepatat de fanii serialului turcesc. Va urma un FILM cu Suleyman.

Serialul “Suleyman magnificul: Sub domnia iubirii” s-a terminat in Turcia pe 11 iunie, insa producatorii vor sa realizeze un film artistic de lungmetraj care sa prezinte viata sultanului Suleyman.

Actorii principali, Halit Ergenç, Selma Ergeç si Meryem Uzerli, vor incepe filmarile in luna august, pelicula urmand a fi lansata la anul.

Chiar daca Meryem a parasit distributia la sfarsitul sezonului trei, cei care au realizat serialul au vrut neaparat ca ea sa apara in adaptarea pe marile ecrane.


EPISODUL 139 SULEYMAN MAGNIFICUL FRAGMENT COMPLET OLINE

Pana in acest moment, actorii mai sus mentionati nu au dat nicio declaratie cu privire la acest proiect cinematografic, dar, intr-un fel sau altul, actorul Halit Ergenç a confirmat zvonurile cand a aparut, recent, tot cu barba mare la o gala, desi filmarile s-au terminat.
wiki suleyman magnificul ultimul episod final
Asadar nu uitati, episodul 139 nu inseamna ca Suleyman Magnificul s-a terminat. Va urma Filmul artistic Muhtesem Yüzyil (Suleyman Magnificul)

Hurrem din SULEYMAN MAGNIFICUL., suflete pereche ultimul episod, suleyman magnificul ep 139, ultimul episod suleyman magnificul,
MAI POTI CITI