Biografie Dumitru Musat campionul la rugby care a murit dupa ce a suferit o comotie cerebrala

A încetat din viata fostul rugbyst Dumitru (Titi) Musat
O noua moarte lasa sportul romanesc fara inca un nume mare. 
Fostul campion la rugby, DUMITRU MUSAT,  a decedat la vartsa de 64 de ani.
Scurta biografie sportiva Dumitru Musat
Dumitru Musat avea 64 de ani și avea in palmares trei titluri de campion national cu Farul Constanta (1975, 1976, 1978), echipa pentru care a evoluat timp de 13 ani.
dumitru titi musat a murit wiki tragic

In perioada 1974-1980 Dumitru Musat a fost component al primei reprezentative a Romaniei, alaturi de care a devenit si campion european si a contribuit la victoriile rasunatoare din acea perioada impotriva Frantei sau Tarii Galilor. 
Inmormantarea lui Dumitru Musat va avea loc sambata, la ora 12.00, la Cimitirul Municipal din Constanta.
Campion cu formatia constanteana si fost international, Musat fusese internat de mai multe zile la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, dupa ce suferise o comotie cerebrala.
Clubul Rugby Club Judetean Farul Constanta este alaturi de familia fostului jucator al echipei fanion a Judetului Constanta.
Scurt wiki CLUBUL DE RUGBY FARUL CONSTANTA
in anul 1955 s-a infiintat rugby-ul la Constanta sub denumirea “Santierul Naval”.
In 1959 este preluat de C.S.”Farul”.
Din 1972 incepe constructia bazei sportive, Complex Stadion Club Sportiv”Farul”. Pana in anul 1974 nu se inregistreaza nimic spectaculos. In 1970, echipa rugby-ului constantean a fost in divizia A, iar in 1973 – 1974, ocupa cel mai bun loc de pana atunci, locul III.
Din 1974, vine ca antrenor principal Naca Vasile Mihail, care obtine rezultate remarcabile cu echipa. El putand realiza cu ajutorul jucatorilor aducerea a sase titluri de campioni nationali in orasul Constanta.
C.S.”Farul”Constanta a dat la echipele nationale ( juniori si seniori ) peste 80 de jucatori. Cei mai reprezentativi jucatori cu care echipa Romaniei a castigat campionate europene au fost:
Bacioiu Iancu, Grigore Emilian, Ionita Florin, Musat Dumitru, Varga Gheorghe, Bucos Mihai, Lungu Adrian,Bazaru Gheorghe, Ianusevici Peter, Motrescu Petrica, Fulina Nicolae, Ion Vasile, Dumitru Gheorghe.
MAI POTI CITI