Biografie Alexandru Dedu - Presedintele FRH Alex Dedu Accident grav de motocicleta in judetul Buzau

Alexandru Dedu a trecut pe langa moarte.

Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal, a fost implicat în această seară într-un accident grav de motocicletă, care a avut loc în județul Buzău.

Alexandru Dedu a fost transportat la Spitalul Județean Buzău, având multiple fracturi. Președintele Federației de Handbal este constient.

Alexandru Dedu circula cu motocicleta între Buzău și Râmnicu Sărat și mergea în direcția Roman. Apoi avea în plan să ajungă la turneul Champions Trophy Baia Mare.
wiki alexandru dedu accident motocicleta
 
Alexandru Dedu s-a ales cu dublă fractură la picior și dublă fractură la mână, ambele pe partea dreaptă, în această seară va face un examen tomograf, iar apoi va fi transportat și internat la spitalul Floreasca din Bucuresti.

În urma primelor investigații medicale, starea de sanatate a lui Alexandru Dedu permite transportul la un spital din Bucuresti.

Scurta Biografie Alexandru Dedu

Alexandru Dedu si s-a nascut in data de 15.09.1971, in Ploiesti.

Dedu este casatorit de 13 ani cu Maria si are 3 copii: Aron 13 ani, Calin 11 ani si Ana 6 ani.

Alexandru Dedu, acum în vârstă de 42 de ani, a jucat, de-a lungul carierei sale sportive la CSS Ploiești, Poli Timișoara, Steaua București, Istres, Barcelona, Wuppertal, Porto și Pontevedra.

Alexandru Dedu a câștigat trei titluri ale României, trei ale Spaniei și trei ale Portugaliei, dar are în palmares și trei Ligi ale Campionilor, toate câștigate în tricoul Barcelonei.

În calitate de membru al echipei naționale de handbal, Dedu a participat la cea de-a XXV-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară din 1992, organizate la Barcelona.

Alexandru Dedu are 232 selectii la Nationala A cu 399 de goluri marcate, 17/49 la Nationala de Tineret si 22/52 la Nationala de Juniori, cu un total de 271 de meciuri la toate selectionatele si 500 de goluri.
MAI POTI CITI