Biografia lui COSMIN SOARE s-a schimbat in bine de cand Dansatorul a participat la Romania danseaza

Scurt wiki Cosmin Soare, dansatorul care sare cu talent in apa de la inaltime in cea mai noua editie Splash de la Antena 1. Cosmin Soare, tanarul de 27 de ani, este unul dintre concurentii care au facut spectacol in editia de duminica.

Cand avea numai 15 ani, Cosmin Soare a plecat în Turcia, unde a obtinut un contract de dans. Mama lui a avut încredere în el si l-a lasat sa renunte o perioada, la scoala.

Cosmin Soare a practicat dansuri moderne în copilarie. 

In jurul varstei de de 11 ani, Cosmin si-a descoperit dragostea pentru capoeira în momentul în care a urmarit un film.

Pasiunea pentru dans s-a materializat într-un curs de doi ani pe care Cosmin l-a facut in Bahia, locul in care acest stil de dans/lupta - capoeira - a luat nastere.
biografie cosmin soare dansator varsta
Se vede ca tot acest efort a dat rezultate, iar Cosmin a ajuns intre finalistii concursului ”România Danseaza”.

Insa nu numai talentul de dansator si saritor in apa impresioneaza la Cosmin Soare ci si tatuajele sale.

Cosmin Soare nu a impresionat doar prin dansul sau, ci si cu tatuajele pe care le are inscriptionate pe corp:

Spune ca a vrut sa-si faca tatuaje inspirate din cultura româneasca pentru ca este mandru ca s-a nascut aici. Cosmin Soare are tatuate peisaje din Muntii Bucegi, Sfinxul, insemnele vantului, apei si al aerului etc.


Dupa ce l-am vazut în cel mai nou clip al Deliei, ”A lu Mamaia”, acum îl putem admira si în videoclipul celei mai recente piese lansate de Amna, în colaborare cu Adda. Cosmin Soare este vedeta clipului melodiei ”Fara aer”.
MAI POTI CITI