WIKI cine sunt EI cei mai tari din tara, care pot sa il bage si pe Traian Basescu la puscarie

Sa fie MASONII, sa fie SERVICIILE sa fie extraterestrii, Illuminati sau interlopii interlopilor cei care il pot baga la puscarie chiar si pe Presedintele Romaniei.

Un nou mit urban a aparut odata cu filmuletele legate de scandalul legat de fratele lui Traian Basescu: EI.

Cine sunt EI? Atotputernicii EI? Cei care se pot juca cu democratia modeland-o cum vor EI?

Psihologul Hanibal Dumitrascu a declarat: "... este evident ca cenusiul este o structura de neatins, e construita încât sa terorizeze, sa induca frica, sa ai sentimentul de insecuritate".

Hanibal Dumitrascu a subliniat ca aceasta structura de oameni pe care nu-i vedem, de neatins, care stârnesc frica este rezultatul a zece ani de mandat al unui presedinte care a creat "cenusiul".
cine sunt ei masoni servicii interlopi care il baga pe basescu la puscarie
EI "ILLUMINATI" CEI TARI DIN ROMANIA

Asadar cine sunt EI?

Sa fie Masoneria, sa fie SERVICIILE (si tot ceea ce ar putea reprezenta acest cuvant), sa fie niste miliardari nestiuti sau niste oameni din afara Romaniei, sau de ce nu, sa fie cei din GRUPUL BILDEBERG, Illuminati ect.?

Chestia cu "extraterestii" nu se pune desigur, era doar pentru a incita curiozitatea.

Dar ... aterntie!

Pe 11 iulie 2014, Florin Calinescu declara intr-un interviu pentru GANDUL LIVE: " ... au zis: 'Hai ma sa îl punem pe asta, din popor!' (...) EI au crezut cu am contract cu Pro TV, cu Sarbu, si cand au aflat cu stupoare ca eram singurul care nu aveam un contract cu nimeni, atunci mi-au zis ca e necesar sa semnez o hârtie (...) o forma de subordanare a intereselor patriei (...). Atunci Virgil Magureanu a zis ‘Nu vrei, nu?'. 'Nu!'. 'Atunci o sa-l fac pe Traian Basescu presedintele Romaniei’, în anul 2000. Mi-a spus-o cu martori. si traseul a fost urmatorul, mi l-a si explicat: 'O sa fac un partid', Partidul National Roman, pe care l-a facut. si ce-a facut Partidul National Român? A fost absorbit de PD, la o ora de varf  si de mare audienta. Dl profesor a facut un pas înapoi, a disparut ... . ”, a declarat Florin Calinescu.

Asadar si Florin Calinescu aminteste de EI.

"Acest 'EI' ma sperie cu adevarat, ma ia cu frisoane. Acest ei... ma sperie, din '90 încoace, exista un grup de oameni cenusii care fac tot. Ma sperie", a spus europarlamentarul Mircea Diaconu, la Antena 3.

WTF... traim in plina conspiratie? 


Sau de 20 de ani romanii nu si-au cunoscut cu adevarat CONDUCATORII reali?

Ramane desiur intrebarea legitima: CINE SUNT EI, OCULTA MISTERIOASA, CARE DACA VOR EI: IL POT BAGA SI PE PRESEDINTELE BASESCU LA INCHISOARE?
MAI POTI CITI