TRAILER GARDIENII GALAXIEI 2014 - Guardians of the Galaxy

Studiourile Marvel lanseaza o echipa noua intr-un captivant film SF de aventuri: Gardienii galaxiei! 

Gardienii Galaxiei largesc universul Marvel pana in adancurile universului, acolo unde aventurierul Peter Quill se trezeste tinta unei periculoase urmariri dupa ce fura un glob cu puteri misterioase.

Peter formeaza o echipa cu invincibilul Drax Distrugatorul, cu mortala Gamora, cu Groot, un umanoid cu forma de copac, si cu ratonul Rocket.

Filmul lui James Gunn, Gardienii galaxiei, are în acest moment un onorant procent de 93% cronici pozitive , fiind declarat una dintre premierele cinematografice cel mai bine primite ale lui 2014.

Se pare ca cei de la Marvel au tras din nou o carte castigatoare când au decis sa-i aduca pe ecrane pe Gardienii galaxiei, eroi mai putin populari din portofoliul lor de supereroi.

TRAILER GARDIENII GALAXIEI SUBTITRARE REGIE LIVE
Gardienii Galaxiei: ratonul Rocket
Daca pâna acum filmele Marvel ne-au tinut pe Pamânt sau Asgard, Gardienii galaxiei ne poarta la sute de ani lumina, într-o aventura cu mare potential din punct de vedere vizual.

Noi o sa ne asiguram ca urmarim filmul pe ecranul IMAX si îti sugeram sa cauti un ecran cât mai mare pentru a-l vedea pe Chris Pratt facând trecerea de la roluri în comedii la super-mega-blockbustere.

Gardienii galaxiei are premiera la inceputul lunii august.


Trailer oficial Gardienii Galaxiei 2014 cu Dave Bautista si Zoe Saldana

Regia Guardians of the Galaxy: James Gunn

Distributie Guardians of the Galaxy: Dave Bautista, Zoe Saldana, Enzo Cilenti, Chris Pratt

Premiera Gardienii galaxiei in Romania: 08.08.2014