TRAILER Begin Again: un film romantic din 2014 cu Keira Knightley si Mark Ruffalo

Begin Again  este productia cinematografica creata de John Carney, avandu-i in rolurile principale pe Keira Knightley, Mark Ruffalo, Adam Levine si Hailee Steinfeld. 

Begin again este un film romantic, o poveste de dragoste complicata, dar si despre aspiratii profesionale, despre bucurie si despre momente unice in viata, filmul se anunta a fi una dintre productiile romantice ce ne va fermeca in 2014.

Filmul Begin Again urmareste în paralel viata Gretei (Keira Knightley), o tanara compozitoare si cantareata, si viata lui Dan (Mark Ruffalo), seful unei importante case de discuri.

Cele doua destine ajung sa se împleteasca într-o prietenie foarte frumoasa, în încercarea de resuscitare a vietii profesionale si de curatire a celei personale.

TRAILER online Begin Again Keira Knightley
Filme romantice 2014 Begin Again/New York Melody
Gretta (Keira Knightley) si vechiul sau prieten Dave (Adam Levine) se iubesc din anii de liceu si compun muzica împreuna. Cei doi se hotarasc sa plece la New York atunci când el primeste o oferta din partea unei case de discuri renumite.

Dar tentatiile pe care le aduce faima îl determina pe Dave sa se înstraineze de Gretta, care ramâne singura si trista.

Viata lui Gretta (Keira Knightley)  nu se transforma în bine decat in momentul în care Dan (Mark Ruffalo), care lucreaza - cam fara succes în ultima vreme - la o casa de înregistrari, o aude cantand pe o scena din East Village.


Trailer Begin Again/New York Melody (2014)

Filmul New York Melody pote fi vizionat în cinematografe începând cu 11 iulie 2014.
MAI POTI CITI