Scandal Dj Marcous si Cristiana Dicianu Dani Otil cancan cu acuzatii Live care se pot lasa cu procese prin tribunale

Dj Marcous si Cristiana Dicianu  la cutite cu iubitul Mihaelei Radulescu, Dani Otil.

Iata ce a declarat DJ MARCOUS pentru www.wowbiz.ro: "...  am fost invitati la emisiunea “Neatza cu Razvan si Dani” ca sa cantam noua piesa. Dani Otil ne-a intrebat foarte serios: “Ba, dar voi va drogati de lunea de dimineata? Nu mai munciti?”. Moment in care eu am ramas blocat, mut, mi s-au taiat picioarele. Si nici nu am apucat sa spun ceva pentru ca el a iesit din platou. Dupa ce am cantat noi (Dj Marcous si Cristiana Dicianu n.r.)  si am iesit noi din platou, a intrat el. Eu venisem de la munca, dupa o noapte in care am muncit, eram  si obosit, si cu toate acestea m-am dus la emisiune. Am 38 de ani si un copil care, probabil, la ora aceea se uita la televizor cand Dani m-a spus ca sunt drogat. Cum e posibil asa ceva? A intrecut orice masura! Pe mine ma afecteaza asta. Nu pot lasa lucrurile asa. Imi caut avocat si il dau in
cristiana dicianu biografie blog vedete
judecata. Nu a fost o gluma, a fost ceva foarte serios din partea lui. Dar daca vrea, imi fac niste analize si merg sa i le arat in emisiune. Mi se pare dezaxat… Eu zic ca am ceva ani mai multi decat el…

Hmmm. gluma deplasata din partea lui Dani Otil sau afirmatie serioasa?

In acest moment greu de descifrat aceasta poveste media care se poate lasa cu procese prin tribunale.

Sau poate nu.

Chiar daca este posibil, sa fie doar o miscare de PR bine gandita. Dar aceasta este o ipoteza greu de luat in seama.

Uneori, lunea este  greu sa gandesti limpede, si sa te ia gura pe dinainte.

Dj Marcous si Cristiana Dicianu au lansat de curand  o noua piesa de vara intitulata “Suavemente Libre”.

“Suavemente Libre” rezoneaza perfect cu atmosfera verii, intr-un decor plin cu soare, mult dans si gheata in pahare. De sound-ul dance latino al piesei este responsabil producatorul si artistul Andreias.

Scurt WIKI  Dj Marcous si Cristiana Dicianu

Dj Marcous si-a inceput activitatea in anul 1990, abordand stilul de muzica dance. Dj Marcous a avut colaborari cu diferiti artisti printre care amintim de Mihai Budeanu (3SE) si Tavi Conda (Kanal D).


Asculta versuri Dj Marcous si Cristiana Dicianu “Suavemente Libre”

Artista Cristina Dicianu a participat la diferite festivaluri de muzica precum: Festivalul International “Sanremo” Junior, Italia, unde a castigat locul 1, in anul 2007 s-a inscris la scoala particulara de muzica ,,Music Star’’ din Bucuresti, avandu-l ca presedinte onorific pe Smiley.

In anul 2008 Cristina Dicianu a inceput sa participe la festivaluri de muzica, urmand ca peste 2 ani sa obtina primul trofeu in Romania.

Featuringul lui Dj Marcous cu Cristiana Dicianu a venit datorita talentului ei muzical, vocea ei fiind perfecta pentru mesajul piesei.
MAI POTI CITI