RADIO Kiss FM prezinta Summerkiss BASS inscrieri pe www.facebook.com/kissfmromania

Inscrierea la campania Summerkiss BASS se poate face prin completarea unui raspuns de tip „comment” la postarile dedicate campaniei de pe pagina de Facebook .

Radio Kiss FM prezinta Summerkiss BASS - primul club pe roti care transforma o calatorie obisnuita spre mare in cea mai cool experienta a verii.

Stai  pe pagina de Facebook Kiss FM pentru ca de duminica pana luni, poti castiga “bilete” pentru tine si prietenii tai pentru Summerkiss BASS.

Summerkiss BASS - primul club pe roti pleaca spre mare in fiecare sambata dimineata din Bucuresti si o tinem intr-un party tot drumul alaturi de MC Cristi Nitzu.

Castigatorii Summerkiss BASS pe Facebook Radio Kiss Fm
Primul start al clubului pe roti : pe 12-13 iulie cu destinatia Life in Color @ Plaja Loft, Mamaia!

Urmatoarele aventuri Summerkiss BASS KIIS FM vor fi pe: 19-20 iulie, 26-27 iulie, 2-3 august, 9-10 august si 16-17 august.

In fiecare zi, de duminica pana joi inclusiv, pe pagina de Facebook Kiss FM vor fi postate anunturi de concurs “SUMMERKISS BASS”.

Participantii la campania  “SUMMERKISS BASS” vor trebui sa indeplineasca cerintele din cadrul postarilor.

Din totalul participantilor care au indeplinit corect instructiunile din anunt, se va alege, in fiecare zi de concurs, cu ajutorul unui soft random, minimum un castigator al campaniei, respectiv maximum 8.

Castitgaorii “SUMMERKISS BASS” vor fi anuntati in aceeasi zi sau cel tarziu in ziua imediat urmatoare pe pagina de Facebook Kiss FM. 
MAI POTI CITI