PROGRAM ARTmania Festival Sibiu 2014 7 - 9 august 2014: Zdob si Zdub, Daemonia Nymphe

PROGRAM ARTmania Festival Sibiu 2014 Joi 7 August: Peter Hammil si 65daysofstatic

PROGRAM ARTmania Festival Sibiu 2014 Vineri 8 August: Eluveitie, Diary of Dreams, Hauschka si EF

PROGRAM ARTmania Festival Sibiu 2014 Sambata 9 august: Crematory, Therion, Daemonia Nymphe, Tides From Nebula si Zdob si Zdub

Cea de-a noua editie din 2014 a Festivalului ARTmania prezinta o suita ampla de concerte si evenimente alternative organizate in diverse locatii din Sibiu cu scena principala amenajata in Complexul Balanta, transformat in Vampires’ Den.

La Vampires’ Den vor avea loc evenimentele traditionale ale festivalului, in zilele de vineri si sambata, 8 si 9 august 2014, iar noile confirmari vin din Romania si tarile invecinate: Riul Doamnei (IT), Shattered Hope (GR), Wartime (BG), Tiarra (Buc), Hathor (Est), Prohod (SB), QuantiQ (Vest).
program concerte artmania 2014 sibiu

În Vampires’ Den fiecare noapte se prelungeste cu un after-party monstruos. Intr-un spirit contemporan, Vampires’ Den detine o parcare pentru biciclete, safe boxes, un container „lost and found” si toate facilitatile sanitare necesare.

Spatiul Vampires’ Den de la  ARTmania Festival Sibiu 2014 este situat in Complexul Balanta Sibiu, la aproximativ 1,5 km distanta de Piata Mare si foarte aproape de gara.

Pentru "ARTmania Vampires’ Den" 2014 vor fi disponibile in avans exclusiv abonamente in retelele Diverta, Germanos, MyTicket.ro, Eventim.ro, la sediul ARTmania din Bucuresti sau online pe shop.artmania.ro la pretul de 180 lei.


ARTmania Festival Sibiu concerte de inalta tinuta la ARTmania Festival Sibiu

Bilete de acces pe zi la ARTmania Festival Sibiu 2014 vor fi disponibile in zilele  festivalului. 

Publicul de peste hotare isi poate achizitiona abonamente online pe shop.artmania.ro.

Evenimentele organizate in spatiile Muzeului National Brukenthal si Muzeului de Istorie sunt organizate cu bilete si abonamente separate.

In Piata Mare accesul la ARTmania Festival Sibiu 2014 va fi gratuit.
MAI POTI CITI