Perie Braun Satin Hair 7 PAR MAI MOALE, HIDRATAT SI STRALUCITOR (pareri subiective)

Produsele de infrumusetare cu ioni reprezinta nu doar cele mai noi tendinte in materie de beauty,


Numai ionii activi pot produce aceasta schimbare a sarcinii, din acest motiv sistemul cu ioni activi de la Braun fiind esential.

Rezultatul este un par cu o stralucire radianta si sanatoasa.

IONTEC de la Braun este combinatia unei tehnologii cu ioni si a unor caracteristici de produs puse la punct de Braun pentru a oferi o îngrijire maxima a parului.

Caracteristici precum placile mobile Nano – Glide din ceramica, reglajele de temperatura superioare ale Placii Satin Hair precum si tehnologia cu protectie împotriva excesului de caldura a uscatorului Satin Hair, sunt toate inovatii de ultima generatie de la Braun.
pareri perie cu ioni braun satin hair par moale si stralucitor

IONTEC de la Braun functioneaza ca un balsam, ajutând la reducerea frictiunii. Astfel, parul dumneavoastra are nevoie de patru ori mai putin efort la periere. 

Când parul tau se încarca pozitiv în timpul perierii, se intensifica si forta care actioneaza asupra fibrelor capilare


Reclama Perie  Braun Satin Hair pentru un par mai moale si mai stralucitor

Braun IONTEC este conceput pentru a folosi la maxim caracteristica cu ioni, utilizand un sistem exceptional pentru a genera numarul corect de ioni si pentru a-i transporta in mod eficient pe parul tau.

Acest lucru garanteaza ca parul tau va arata si se va simti excelent, stralucitor si sanatos.

Toate aparatele de coafat din gama Satin Hair 7 de la Braun sunt prevazute cu tehnologie IONTEC.

Gama Satin HairTM 7 include placi de îndreptat parul, ondulatoare si uscatoare - întodeauna în doua versiuni: pentru par normal si mai ales, pentru par vopsit - precum si noul aparat de coafat Satin Hair 7 airstyler si peria inovatoare Satin Hair 7.

Asadar, in mare, parerea despre sistemul de placi si uscatoare IONTEC Satin Hair de la Braun este una buna, daca tinem seama de faptul ca tehnologia poate face lumea mai buna atunci cand este utilizata in mod corespunzator.
MAI POTI CITI