Pareri INHIBITIF un epilator care incetineste cresterea parului nedorit si ii reduce grosimea

De fapt produsele INHIBITIF nu sunt chiar produse de epilare.

INHIBITIF este o gama de produse cosmetice care se aplica pe pielea deja epilata, actionand direct asupra folicului pilos, incetinind astfel cresterea firului de par.

Producatorii britanici sustin ca Inhibitif este cu totul diferit pentru ca contine o concentratie ridicata de ingrediente active care s-a demonstrat ca intarzie cresterea parului nedorit.

Disponibile in Farmaciile Help Net, cosmeticele Inhibitif contine produse cu formule speciale pentru fiecare zona cu probleme a corpului.

Serumul INHIBITIF pentru fata are o concentratie ridicata si se aplica de doua ori pe zi, ca si o rutina de infrumusetare, fara a irita pielea atat de delicata a fetei.
spray epilare inhibitif opreste cresterea parului inghinal
INHIBITIF opreste cresterea parului axial si inghinal
Cele doua deodorante INHIBITIF, unul fara parfum, iar celalalt cu aroma proaspata si energizanta, sunt ideale pentru zona axilei si nu contin aluminiu, fiind foarte usor tolerate.

Tot din aceasta linie mai fac parte si serumul pentru corp si INHIBITIF pentru zona inghinala.

Cat dureaza un tratament eficient cu produsele INHIBITIF?

Tratamentul cu Inhibitif dureaza aproximativ 8 saptamani (cu doua aplicari a produsului pe zi), iar dupa aceasta perioada este indicat sa se aplice de 3 ori pe saptamana pentru mentinerea rezultatelor.

Pentru ca dupa cum am spus la inceput, INHIBITIF nu este un epilator ci un inhibitor a cresterii parului nedorit, pe fata, axile sau pe zona inghinala.
MAI POTI CITI