Noi FILME inregistrari Bercea-Basescu cu 2 milioane de euro la Mihai Gadea diseara la Antena 3

Se pregatesc noi filme in scandalul Bercea Mondialul si Mircea Basescu.

Pe contul de FaceBook Mihai Gadea scrie ca aceste filme, inregistrari video cu Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondialul, si fratele presedintelui Traian Basescu vor fi soc si groaza.

"Bomba! De la 21:00 difuzez imagini noi din scandalul Basescu- Bercea Mondial. În înregistrari se vorbeste de 2.000.000 de euro!!! Aceste imagini erau cautate la perchezitiile de saptamana trecuta?", a scris realizatorul Mihai Gadea, pe pagina sa de Facebook.

Se "vorbeste de 2 milioane de euro"?

O suma care te poate ameti.
inregistrari video gadea mircea basescu basica

Avocatul Pavel Abraham a dezvaluit vineri 11 iulie ca noile înregistrari Bercea-Basescu (depuse mai intai ca la DNA ca dovezi, si acum dezvaluite in spatiul public): "sunt utile pentru a consolida probatoriul în cauza. Intaresc ce s-a spus în urma cu doi ani sau pe parcurs, cu înregistrari care s-au facut acum o luna. S-au facut chiar înainte sa apara în spatiul public primele înregistrari".

Pentru cine nu stie despre ce este vorba cu aceste filmulete cu Mircea Basescu si Florin Anghel iata pe scurt un wiki istoric al scandalului.

Fratele presedintelui a fost filmat când negocia eliberarea interlopului Bercea Mondial din închisoare.

Fiul acestuia, Florin Anghel, a facut publice înregistrarile în care Mircea Basescu confirma ca a primit 250.000 de euro pentru eliberarea lui Bercea.

Imaginile au ajuns la procurori si au fost facute publice la mijlocul lunii trecute.

Mircea Basescu si Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, au purtat o discutie din care reiese ca s-au platit sute de mii de euro pentru a se încerca eliberarea cunoscutului interlop. Mai mult, din înregistrari reiese ca si Traian Basescu ar fi stiut despre situatia lui Bercea Mondial.
filme noi bercea mircea basescu paul abraham
Într-o filmare cu camera ascunsa, Mircea Basescu si Florin Anghel vorbesc despre sute de mii de euro si despre pedeapsa de sapte ani jumatate de închisoare, primita de Sandu Anghel.

Ramane doar vedem daca aceste noi filmari cu camera ascunsa aduc cu adevarat lucruri noi sau totul nu este decat o falsa "bomba" de presa detonata in spatiul public cu anumite scopuri!
MAI POTI CITI