MIHAI GADEA PRESEDINTE DE LA ANTENA 3 LA PALATUL COTROCENI ZICE ROBERT TURCESCU

Stirea serii: biografia lui Mihai Gadea s-ar putea schimba radical din director Antena 3 in Presedintele Romaniei.

Nu sariti suparati sau bucurosi.

Nu a spus aceasta Mihai Gadea, ci presa de "dreapta", care a lansat astazi stirea, neconfirmata desigur si nedocumentata cu dovezi, cum ca Mihai Gadea ar fi candidatul "stangii' (PC) la Alegerile Prezidentiale din toamna lui 2014.

Asta cu "stanga" si "dreapta" e o cutuma politica... insa pentru cunoscatori, mai bine cu tantra de mana stanga decat cu tantra de mana dreapta...

Revenind la "stirea de ultima ora" despre o posibila candidatura a lui Mihai Gadea la presedentia Romaniei, trebuie sa remarcam faptul ca este promovata cu "ferocitate" pe canalele media denumite generic "basiste".
mihai gadea biografia presedintelui romaniei

Este sau nu este un dram de adevar in acest zvon?

Daca nu, atunci care este finalitatea acestei intoxicari media?

Il vedeti pe Mihai Gadea Presedintele Romaniei?

A facut cineva sondaje despre sansele lui Gadea de a ajunge Presedintele Romaniei, in cazul confruntarii electorale din toamna?

Intr-o confruntare electorala Iohanis vs Gadea, cine are cele mai mari sanse?

Daca stirea despre faptul ca in biografia "pastorului" Gadea sa stea scris, candidat la alegerile prezidentiale din 2014, este doar o fumigena aruncata pentru  a ascunde lucruri mai grele care se pun la cale in batalia electorala din toamna?

Da, sunt doar intrebari. Intrebari legitime despre jocurile ciudate care au loc in peisajul politic romanesc.

Ronald Reagan, a fost actor, de ce un director de televiziune nu ar putea deveni Presedintele Romaniei?

Adevarat este insa faptul, ca la multe ore dupa lansarea acestui zvon de catre "basisti", Mihai Gadea nu a reactionat in mod direct. Prilej pentru propagandistii de dreapta sa bata moneda in continuare.

Si da, aici nu facem politica!

Insa merita sa amintim de aceast zvon, pentru ca viata noastra depinde din pacate de jocurile politice care se fac la lumina sau in zone oculte.

Si daca Mihai Gadea este doar un "iepuras" pentru Victor Ponta? Pare mai plauzibil decat orice alta teorie.

Update

Un cititor mai informat si nu mai "informator" atrage atentia asupra faptul ca decizia de a candida Mihai Gadea la Alegerile Prezidentiale 2014 din partea PC se bazeaza pe experimentul reusit, Mircea Diaconu!
MAI POTI CITI