Dumitru Preda biografia "batranului" din Garda Revolutiei Romane fost coleg de celulă cu Bercea Mondial

ROMANIA TV avanseaza teoria conform careia Dumitru Preda este misteriosul personaj "batranul"care apare in dosarul Bercea Mondial-Mircea Basescu.

Biografia lui Dumitru Preda nu este straina de personajele politice principale ale vremurilor postdecembriste din Romania.

Dumitru Preda este un personaj care a fost vazut de-a lungul timpului cu politicieni importanti cum ar fi: Ion Iliescu, Emil Constantinescu si chiar Traian Basescu.

Acum, Dumitru Preda ar fi cel de la care clanul Bercea spera sa intervina pe langa presedintele Basescu pentru ca Bercea Mondial sa fie eliberat din inchisoare.

Dumitru Preda spunea ca lucrat în sistem informativ cu Mihai Razvan Ungureanu si MRU este un om foarte bine pregatit. Iar Traian Basescu nu conduce România. Tara fiind condusa de serviciile secrete.

dumitru preda biografia batranului de la bucuresti

Stefan Dumitru Preda este fondatorul Garzii Revolutiei Romane (GRR), infiintata pe 5.01.1993

Garda Revolutiei Române a fost înregistrata la Tribunalul Municipiului Bucuresti în 1995, declarându-se un partid de dreapta, avand drept scop combaterea mitei, traficului de influenta, crimei si coruptiei la nivelul înaltilor functionari de stat cît si la toate nivelele.

Si ca sa va dati seama cine este misteriosul "batran" Dumitru Preda, acesta declara la un moment dat ca fostul lider PNL, Crin Antonescu a fost informator de securitate, iar porecla sa era "Porumbac".

La scurt timp povestea cu "Porumbac" a fost preluata si vehiculata la cel mai inalt nivel, Presedintele Basescu, chiar el, amintind in discursuri publice despre alaturarea dintre Antonescu si "Porumbac".

S-ar putea crede astfel ca spusele lui Dumitru Preda au o oarecare greutate.

Stefan Dumitru Preda spune ca a fost agent secret in perioada ceausista, a fost ranit în 1989 si este mandru ca nu are certificat de revolutionar deoarece exista 270 de asociatii de revolutionari cu carnete falsificate.

Preda Stefan Dumitru a lucrat si in presa scrisa.

Spune ca lucrat la Departamentul Investigatii al publicatiilor «Atac la persoana» si «Scandal National»“.

Dumitru Preda a fost coleg de celula cu Bercea Mondial la Craiova si i-ar fi spus acestuia ca este un fost agent SPP, apropiat de Traian Basescu.

Batranul de la Bucuresti ar fi promis clanului Bercea ca va interveni pe langa Traian Basescu pentru a ii facilita eliberarea.

El se presupune ca ar fi cel care a intermediat de fapt relatia dintre clanul Bercea si familia Basescu.

Dumitru Preda a fost condamnat pentru “imprumutarea” unui automobil, sustinand ca este ofiter SPP, insa a omis sa o returneze.

Cam acesta ar fi scurtul wiki Dumitru Preda, cel care in 2013 declara intr-un interviu ca Mihai Razvan Ungureanu a fost abuziv indepartat pentru ca Vasile Blaga voia sa fie prim-ministru.

Si daca ancheta Romania TV se inseala? 

Daca "batranul de la Bucuresti" nu este Dumitru Preda?
MAI POTI CITI