BIOGRAFIE PAVEL ABRAHAM: CV-ul avocatului Abraham fost inspector general al Politiei Romane

Biografia avocat Pavel Abraham - Studiile, cariera, activitatea profesionala.

Afla mai multe despre Pavel Abraham citind biografia prezentata de VedeteBlog.com, un CV impresionant!

Pavel Abraham s-a nascut in data de 21 octombrie 1948, în orasul Jibou din Salaj.

A absolvit Scoala de ofiteri activi a Ministerului de Interne (1972) si apoi Facultatea de Drept din Bucuresti (1974).

Pavel Abraham a urmat apoi cursuri postuniversitare de criminologie la Universitatea Bucuresti (1979), studii de perfectionare în domeniul relatiei politie-comunitate organizate de NATO (1992-­1993).

A obtinut în anul 1995 titlul stiintific de doctor în drept la Universitatea Bucuresti.

Ulterior, Pavel Abraham si-a perfecionat studiile, urmând cursul de "Organizarea, conducerea si strategia relatiilor publice ale politiei", la I.H.S.I., Paris (1993), cursul "Politia si protectia vietii private" la Messina-Taormina (1995), cursul "Politia si relatiile comunitare" la Louisville (1997), un curs pe probleme de asistenta sociala la Barcelona (1999), un curs pe probleme de stiinte sociale aplicate la Cambridge (Marea Britanie) (1999), un curs de pregatire si documentare în domeniul justitiei penale si administrarii comunitare a justitiei, Universitatea Tiffin, Ohio, (S.U.A.) (2000) etc

wiki biografie pavel abraham mason evreu
Wiki FOTO Pavel Abraham Bill Clinton
BIOGRAFIE COMPLETA PAVEL ABRAHAM (Data nasterii Pavel Abraham 21 octombrie 1948)

Pavel Abraham s-a născut la data de 21 octombrie 1948, în orașul Jibou (județul Sălaj). A absolvit Școala de ofiteri activi a Ministerului de Interne (1972) și apoi Facultatea de Drept din București (1974). 

A urmat apoi cursuri postuniversitare de criminologie la Universitatea București (1979), studii de perfecționare în domeniul relației poliție-comunitate organizate de NATO (1992-­1993). A obținut în anul 1995 titlul științific de doctor în drept la Universitatea București.

Ulterior, el și-a perfecționat studiile, urmând cursul de "Organizarea, conducerea și strategia relațiilor publice ale poliției", la I.H.S.I., Paris (1993), cursul "Poliția și protecția vieții private" la Messina-Taormina (1995), cursul "Poliția și relațiile comunitare" la Louisville (1997), un curs pe probleme de asistență socială la Barcelona (1999), un curs pe probleme de științe sociale aplicate la Cambridge (Marea Britanie) (1999), un curs de pregătire și documentare în domeniul justiției penale și administrării comunitare a justiției, Universitatea Tiffin, Ohio, (S.U.A.) (2000) etc. ­

După absolvirea Școlii de ofițeri, Pavel Abraham a lucrat ca ofițer specialist în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (1972–1979), apoi ca ofițer instructor la cursurile de formare și de perfecționare a pregătirii ofițerilor și subofițerilor de poliție din Ministerul de Interne, în domeniile drept penal și organizare și conducere a muncii (management) (1979-1989). De asemenea, a fost și secretar științific la Comisia de Cercetare Științifică din cadrul Direcției de Personal și Învățământ a MAI (1985-1989).

După Revoluția din decembrie 1989, colonelul Abraham este numit ca prorector al Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" din București și decan al Facultății de Poliție, îndeplinind aceste funcții până în anul 1992. 

În această perioadă, el a predat cursurile de drept constituțional și discipline de specialitate. Apoi, pentru timp de un an, este ofițer specialist în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și redactor-șef al revistei "955 – Poliția Capitalei".

Îndeplinește apoi funcțiile de director al Corpului de Control și Anticorupție din cadrul Inspectoratului General al Poliției (1993-1995) și director al Direcției Cercetări Penale din cadrul IGP (1995-1997).

In paralel cu activitatea de polițist, Pavel Abraham și-a continuat și cariera didactică pe posturile de conferențiar, respectiv profesor universitar la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București (din 1993), profesor asociat de drept penal la Universitatea Europeană I.C. Drăgan din Lugoj ­(din 1998), profesor asociat la Academia de Poliție din București (din 2004).

Începând din anul 2000, el coordonează cursurile postuniversitare, respectiv master în domeniul prevenirii și consilierii antidrog, master în administrarea comunitară a justiției la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București ­– și respectiv combaterea traficului și consumului ilicit de droguri la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza" din București. În anul 2001, a devenit și conducător științific de doctorat în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială.
MAI POTI CITI