BIOGRAFIE Angelo Massone "noul" Patron de la RAPID un avocat pasionat de fotbal

"Angelo Massone este noul actionar! În cursul zilei de luni se va face anuntul oficial", au dezvaluit surse din cadrul clubului Rapid pentru Fanatik.ro

Asta chiar daca in urma cu putin timp se scria ca italianul Angelo Massone si-a pierdut din credibilitate în ultima vreme, motiv pentru care a stat de vorba cu fanii, pentru a-i convinge ca are cele mai bune intentii în ceea ce priveste preluarea clubului Rapid.

Dar cine este Angelo Massone.

Wiki Angelo Massone

De profesie avocat, italianul Angelo Massone a avut in ultimii ani interese de afaceri destul de importante in zona fotbalului.
wiki cv angelo massone patron rapid

Angelo Massone a fost unul dintre principalii actionari, in 2008, la Livingstone, in Scotia.

Alaturi de mai multi parteneri, Massone l-a adus ca antrenor in iulie 2008 pe Roberto Landi, fost antrenor la FC National.

Apoi clubul Livingstone a intampinat probleme cu banii si dupa ce Angelo Massone a refuzat sa plateasca datoriile la timp, a fost trecut in insolventa si apoi retrogradat un an mai tarziu in Liga a 3-a din Scotia.

Angelo Massone  si-a vandut apoi toate actiunile de la Livingstone partenerilor sai si s-a retras din actionariatul clubului.

Insa aventura lui Massone in lumea fotbalului nu s-a incheiat aici.

In 2013, Angelo Massone vrut sa devina principalul finantator de la Hearts, un club de fotbal tot din Scotia, insa oferta sa, de 5 milioane de lire, a fost refuzata de conducerea clubului.

Acum avocatul Angelo Massone se afla in carti pentru a "cumpara" clubul Rapid, grupare fotbalistica care s-a confruntat in ultimii ani cu mari probleme financiare.

Fostul manager sportiv al Rapidului si actualul om de legatura între italianul Massone si Adrian Zamfir, Renzo Rossi, a declarat ca avocatul a ajuns la un acord verbal cu actualul actionar în privinta preluarii pachetului majoritar de actiuni al clubului giulestean, cele doua parti mai avand de indeplinit doar formalitati.
MAI POTI CITI