Biografia trupei We Singing Color: Andrei Hategan, Roxana Niculae si Vlad Ionescu

We Singing Colors este o trupa de muzica indie-folk, lansata în 2010 la initiativa lui Andrei Hategan (chitara, voce), solitsul de la The Amsterdams. 

Acestuia i s-au alaturat Roxana Niculae (voce si „alte jucarii“) si Vlad Ionescu (tobe), alcatuind forma finala We Singing Colors.

 „Made of Wool, made of heavy metal“ este albumul de debut al trupei si a fost lansat pe 10 aprilie în Energiea.

„Made of Wool, made of heavy metal“ poate fi ascultat în întregime pe site-ul Deezer.ro
biografie andrei hategan We Singing Colors

We Singing Colors a pornit initial ca un proiect solo al lui Andrei Hategan (solistul de la The Amsterdams), dar dupa o vreme lui Andrei i s-a alaturat si Roxana Niculae.

Proiectul We Singing Colors si-a propus sa experimenteze cat mai multe sunete, de la ciocanitul intr-o scandura de pat la jucarii chinezesti.

Stilul abordat e vowel music.

Andrei Hategan "creatorul" We Singing Color era simpatic de sincer cand spunea intr-un interviu: "... cant cu gura si mainile in trupa The Amsterdams, iar in timpul liber merg la munca, cam 160 de ore pe luna. Inaltime: 1,79, dar tind spre 1,80 cand sunt vesel."

Iesean de origine, a plecat la Bucuresti sa puna bazele trupei The Amsterdams, prima trupa din Romania care a cantat indie rock in engleza.


(Asculta Versuri We Singing Colors ft. Platonic Scale - Cantec de seara)

Dupa ce a terminat facultatea de Litere la Jurnalism, Andrei Hategan a avut o incercare muzicala care s-a numit Lunch Box, o trupa de alternative.

Ii place sa cante, inca ii place, adica e una din pasiunile la care Hategan nu ar renuntat niciodata.

Cand se cearta cu o gagica, canta la chitara si trece, cand este  dat afara de la job da un concert si trece, adica muzica il vindeca.

Acestea fiind spune, mai bine sa lasam muzica sa vorbeasca despre ceea ce se afla dincolo de biografia sumara We Singing Colors  si Andrei Hategan.