Biografia Roxana Raducu de la Costi Ionita la Miss Sport Romania si Vremea din Ziarul Libertatea

Incepand de astazi Roxana Raducu (FOTO) este cea care îi va anunta pe cititorii ziarului Libertarea care e starea vremii.

Biografia Roxana Raducu poate fi rezumat prin a spune ca este din Ploiesti, are 25 de ani si a aparut in videoclipurile mai multor artisti, precum Connect-R, DJ Arando Marquez sau Lucky Man Project, a fost Miss Sport Romania si iubita lui Costi Ionita.

In 2012 Costi Ionita, dupa un lung sir de relatii sentimentale de scurta durata, si-a gasit fericirea alaturi de o blonda apetisanta, care seamana destul de mult cu bulgaroaica Andrea Teodorova, solista pe care a facut-o celebra in Romania.

Blonda in cauza era chiar Roxana Raducu.

Incantat la maximum de noua lui partenera, Costi a scos-o atunci pe Roxana Raducu la concertele lui Kat de Luna de la Ploiesti, unde s-au distrat pe cinste.
biografie roxana raducu facebook contact
Roxana Raducu Facebook Foto

Insa relatia dintre Roxana si Costi nu "a fost sa fie", cei ajung sa se desparte amiabil, si sa mearga fiecare pe drumul lui, chiar daca in 2013 cei doi fosti iubiti au mai fost surprinsi din cand impreuna.

Roxana Raducu si-a marit bustul de doua ori pana acum, pentru a fi cât mai sexy pentru sedintele foto, dar si pentru aparitiile de zi cu zi.

Ultimele implanturi pe care si le-a pus la medicul vedetelor, Kasem Abu Bakr, cantaresc nu mai putin de 1.240 ml, ea devenind, practic, modelul cu cei mai mari sâni din showbiz, întrecându-le pe Loredana Chivu si Nicoleta Luciu.

Roxana Raducu a participat la filmarea videoclipului piesei Beautiful Smile, al trupei Stroke 69, la videoclipul piesei Love 2 Party, cantata de Mohombi & Celia, pentru DJ Arando Marquez si Connect-R, care si-au turnat videoclipul piesei I Don't Need You si la filmarea unui videoclip pentru Lucky Man Project. 

Iar incepand de astazi isi Roxana Raducu isi trece in CV si "jobul" de prezentatoare a rubricii METEO din ZIARUL LIBERTATEA.
MAI POTI CITI