Biografia OTILIA BRAILOIU sotie de primar si-a lansat colectia CRUISE 2014 la piscina hotelului PALAS din Mamaia

In acest weekend la piscina hotelului PALAS din Mamaia a avut loc lansarea colectiei de rochii de seara si mirese CRUISE 2014  a OTILIEI BRAILOIU.

In luna februarie OTILIA BRAILOIU  a lansat colectia de rochii de mirese BRIDAL 2014 la ZENYA ATELIER primul showroom de rochii de mireasa.

De ce rochii de mireasa?

Ne explica chiar OTILIA BRAILOIU.

"Cand o femeie isi atinge visul devine ACEA MIREASA. UNICA din fiecare dintre noi. Ador sa pot contribui la mirajul acelei clipe. Daca as putea
biografie otilia brailoiu designer rochii de mireasa
constitui intr-o singura idee intreaga colectie, aceasta ar fi  vesminte pentru suflete libere pentru femei gata oricand sa iubeasca. Am imaginat personaje boeme, libertine , sofisticate sau categorice, neconventionale dar cu puternice centre romantice, feminine totul concentrat intr-o maniera originala."

Rochii romantice, materiale fluide,dantele, accesorii,transparente lansarea colectiei a insemnat si lansarea brandului OTILIA BRAILOIU.

OTILIA BRAILOIU   este fiica  fostului adjunct al sefului IPJ Constanta VASILE BALAN si sotia primarului orasului EFORIE OVIDIU ION BRAILOIU.

OTILIA BRAILOIU si sotul sau OVIDIU BRAILOIU sunt parintii a doua fetite ANASTASIA si PATRICIA. Cele doua par sa ii urmeze mamei in cariera de designer de rochii.

In loc de papusi micutele se invart intr-un univers populat de materiale masini de cusut tipare si reviste.

OTILIA BRAILOIU in varsta de 37 de ani incerca sa isi imparta judicios timpul intre atelierul de rochii si indatoririle de sotie si mama.
poze rochii de mireasa otilia brailoiu

ALIN GALATESCU temutul critic de moda prezent la lansarea colectiei CRUISE 2014 in calitate de art director spune ca stilul OTILIEI este asemanator cu cel al creatoarei  NATALIA VASILIEV.

"OTILIA BRAILOIU a reusit sa descopere mireasa sofisticata a anului 2014.

Este o colectie a femeii actuale in care regasim tendinte si curente  de podium.

Este o abordare sobra in care mireasa este dusa intr-o zona misterioasa, intr-o zona senzuala dar nu sexuala intr-o zona a subtilului."
ALIN GALATESCU

Tesaturi pretioase, dantele, tulle,voal, accesorii KATERINI MOU si pantofii de la IL PASSO. Ingredinente ale colectiei CRUISE 2014.

OTILIA BRAILOIU creeaza rochii de seara si rochii de mirese pentru femei puternice .
poze rochii de seara otilia brailoiu

Femei dornice sa descopere frumusetea unor haine menite sa le sporeasca farmecul, feminitatea si sex appealul. Un eveniment reusit apreciat de apropiatii familiei dar si de turistii aflati pe litoral.

Rochiile de mireasa ce poarta semnatura OTILIEI BRAILOIU cele din colectia  BRIDAL aveau preturi cuprinse intre 3.100 si 5.300 lei.
MAI POTI CITI