Biografia MARTIN COHN fiul VOVA COHN modelul masculin pe tocuri vedeta in New York Magazine FOTO

Fiul in varsta de 20 de ani al lui Vladimir Cohn, fost actionar al clubului de fotbal Dinamo, este unul dintre cele mai apreciate modele masculine la New York.

MARTIN COHN in varsta de 24 de ani, s-a stabilit in SUA, acolo unde a plecat cu multi ani in urma alaturi de mama sa, a intrat de curand in actorie si spune, intr-un interviu pentru New York Magazine, ca o are ca exemplu in aceasta meserie pe Maia Morgenstern.

Stabilit în West Village, Manhattan -New York (SUA), aflat sub contract cu agentia DNA, care lucreaza cu Linda Evangelista, de exemplu, a reinventat, practic, ideea de manechin.

“UMO” (Unidentified Modelling Object) este “conceptul” ilustrat atat de bine de Martin Cohn.

Desemnat de jurnalistii de la  New York Magazine ca fiind androginul perfect, Martin Cohn nu ezita ca la prezentari sau cand pozeaza sa imbrace haine de femeie, tocuri si sa foloseasca machiaj.
biografie martin cohn model masculin care se imbraca in haine de femeie

De loc din Basarabia, tatal lui Martin, Vladimir Cohn,  fost actionar si vicepresedinte la clubul de fotbal Dinamo, a plecat în SUA, unde s-a casatorit si si-a început primele afaceri.

In amul 1990, s-a nascut Martin, care locuieste la New York, cu mama lui.

Dupa Revolutie, Cohn s-a intors în Romania si a devenit cel mai important pion pe piata industriei de hârtie. A divortat de prima sotie si apoi, dupa cum a relatat presa mondena, a avut multe relatii, cu fostul manechin Laura Iordache sau cu creatoarea Venera Arapu.

Omul de afaceri Vladimir “Vova” Cohn declara despre fiul lui: “Nu as vrea sa vorbesc foarte mult despre Martin. Acesta e rostul lui în viata. E fiul meu si cu asta basta!.."

Martin Cohn are 1.80 metri înaltime, poarta tocuri uriase si jachete strânse pe corp. 
wiki martin cohn model androgin

Oamenii îl confunda pe Martin, de obicei, cu o fata.

Cu toate acestea, fanii lui pretind ca Martin Cohn are stil.

Nu arata precum modelele renumite, e practic un antistar, are o multime de lucruri ciudate împrejuru-i, dar e genial, un model atipic, cu sprancene groase, cu multe alunite, cu umeri îngusti si cu parul a la Shaggy.

Dar cel mai bine vorbesc despre Martin Cohn, fotografiile de moda in care el apare.
MAI POTI CITI