Biografia Liviu Bibi Galan un milionar discret care prefera femeile frumoase si plimbarile cu Rolls Royce-urile din dotare

Cine este Liviu Bibi Galana?

Liviu "Bibi" Galan in varsta de 58 de ani este unul dintre oamenii bogati ai Romaniei despre care nu se stiu foarte multe lucruri.

O biografie discreta, aproape secreta, deoarece Bibi Galan prefera sa pastreze cu sfintenie un "low profile".

Liviu Galan este unul din cei mai enigmatici miliardari din Romania.

Bibi Galan are o avere estimata in mod neoficial la aproximativ 30 de milioane de euro.

Liviu Galan se spune ca a fost omul de afaceri care s-a ocupat de business-uri "grele", cu armament, avioane si tehnologie de securitate.
biografie liviu bibi galan un om de afaceri misterios
Liviu Galan afaceri si relaxare la mal de mare

Singura perioada in care a fost mai vizibil in presa, a fost cea in care Bibi Galan a finantat echipa de fotbal FC National.

Membru al Clubului VIP, alaturi de ministrul Sebastian Vladescu, Dan Sucu, Dimitrie Sturdza sau Dan Voiculescu, Liviu Galan detine mai multe proprietati peste hotare si o resedinta de vara la Snagov, acolo unde iese des cu barca pe lac.

Cand nu e pe apa cu salupa, Liviu Galan conduce Rolls-Royce, fie pe cel de colectie, din anii '40, fie pe cel decapotabil.

Detinator de dubla cetatenie, romana si israeliana, afaceristul misterios, Bibi Galan, are o serie de proprietati imobiliare in Israel, Germania si SUA, fiind totodata un fin colectionar de ceasuri rare, dar si posesorul unui parc auto de lux, cu peste 30 de exemplare de top.

Milionar excentric, caruia ii place sa epateze cu limuzine de lux, iahturi sau ceasuri extrem de scumpe, omul de afaceri Bibi Galan este cunoscut si pentru generozitatea cu care isi alinta iubitele.

Si nu orice iubite!
MAI POTI CITI