BIOGRAFIA avocat Mihaela Radulescu luata la puricat de dusmanii lui Dan Voiculescu

Dan Voiculescu a tinut duminica o conferinta de presa prin care a anuntat ca a pus bazele primului ONG care va avea ca obiect de activitate descoperirea si scoaterea la iveala a tuturor activitatilor lui Traian Basescu din 1989 pana cand este presedintele Romaniei.

Dan Voiculescu s-a prezentat la conferinta de la Grivco flancat de avocatii Mihaela Radulescu si Gheorghe Mateut, cei care au avut rolul de bodiguarzi juridici, si care l-au protejat de întrebarile presei.

Insa frumoasa jurista din dreapta lui Voculescu, Mihaela Radulescu, nu a scapat de tirurile media a televiziunilor numite "basiste".

Asdar "prietenii" lui Voiculescu au intrat "... cu bocancii în viata privata a doamnei jurist Mihaela Radulescu", dupa cum a declarat astazi Dan Voiculescu inainte de intra in sediul IPJ Ilfov .
biografie jurist mihaela radulescu cv criticat de dusmanii lui voiculescu
Jurista Mihaela Radulescu a fost prezenta ieri la conferinta de presa mai sus mentionata.

Probabil ca  Mihaela Radulescu  nu  fost pe placul televiziunii respective.

Negasind nimic in biografia juristei Mihaela Radulescu de care sa se lege, "prietenii" lui Dan Voiculescu au ales sa o atace pe "bruneta ONG-ista" pe o chestiune legata de o relatie pe care femeia a avut-o in trecut si din care a rezultat un copil iar acel barbat a avut probleme cu justitia.

Ok ar zice unii.

Dar si la Antena 3 si Romania TV sunt realizatori care s-au luat de Ioana Basescu si sotul ei, un avocat care are la randul lui probleme cu justitia, deci s-a raspuns cu aceeasi moneda.

Si unii si alti uita ca "vina" juridica nu se poate transmite de la o persoana la alta decat daca acestea au fost dovedite a fi complice in acele spete.

Important este de retinut, ca in cazul biografiei personale si nu profesionale a juristei Mihaela Radulescu, dusmanii lui Voiculescu au raspuns in acelasi mod pe care il condamnau cu putin timp in urma, dovedind ca moralitate si etica lor jurnalistica sunt doar de fatada.

Si da.. nu facem politica!
MAI POTI CITI