Pareri Crema SOS de la Aqua MEDICA pentru tratamentul dermatitelor, acneei, escarelor și eczemelor

Crema SOS de la Aqua Medica cu DEFENSIL este disponibila in farmaciile Catena din toata tara.

Crema SOS de la Aqua Medica este indicata atat la adulti cat si copii cu vârsta de peste 6 luni în îngrijirea pielii uscate, înrosite, cu descuamatii, cu prurit, în tratamentul dermatitelor, acneei, escarelor si eczemelor.

Crema SOS de la Aqua Medica cu unt de shea si D-pantheol are un efect anti-inflamator puternic.

Combinatia eficienta de ingrediente din compozitie asigura eficacitate superioara în vindecarea pruritului, prevenirea si tratarea inflamatiilor si escarelor, alaturi de cresterea nivelului de hidratare al pielii, protejarea pielii prin fortificarea stratului cu rol de bariera.

1. Defensil creste elasticitatea epidermei, previne aparitia iritatiilor si a pruritului, calmeaza pielea si are un efect anti-bacterian si antioxidant.
prospect  medical crema sos aqua medica farmaciile catena
Pareri crema pentru dermatita

2. D-panthenol este un puternic hidratant, antiinflamator, cicatrizant care promoveaza epitelizarea. Uleiul de masline hidrateaza, regenereaza si curata pielea.

Panthenolul se gaseste sub forma a doi izomeri: D si L, numai forma D fiind biologic activ – Dexpanthenol sau D-Panthenol.

Insuficienta cantitate de acid panthotenic favorizeaza cresterea secretiei glandelor sebacee si implicit aparitia acneei.

Aplicatiile locale de panthenol duc la accelerarea vindecarii ranilor si la obtinerea unui tesut cicatriceal optim si cât mai estetic posibil.

3. Uleiul de migdale, bogat în calciu, fosfor, potasiu, sulf, magneziu, vitaminele A si B, taninuri, este un emolient, un echilibrant, un calmant, un remediu valoros pentru îngrijirea pielii afectate de eczeme, prurit si în cazurile de piele foarte uscata cu tendinte de crapare.

4. Untul de shea stimuleaza regenerarea celulara, tonifica, lumineaza si reda finetea pielii, previne îmbatrânirea acesteia, are proprietati hidratante si nutritive excelente, proprietati cicatrizante si antibacteriene ce îi confera efecte curative si calmante.

Untul de shea este un produs natural, delicat si potrivit tuturor tipurilor de ten, dar in special este adaptat pentru pielea fina si sensibila a bebelusilor. Este perfect pentru ingrijirea pielii dupa baie si ajuta la vindecarea eczemelor sau a iritatiilor de scutec ale bebelusilor si copiilor.

5. Ceara de albine confera produsului proprietati emoliente si antiinflamatorii, asigura formarea unui strat protector împotriva deshidratarii.

Mod de aplicare Crema SOS de la Aqua Medica: De 2- 3 ori/zi, dupa pulverizarea în prealabil a Apei medicinale bogat mineralizate AquaMedica.

Tubul SOS  Aqua MEDICA contine 200 ml de crema.

Pret Crema SOS de la Aqua Medica + Apei medicinala AquaMedica - 210 lei
MAI POTI CITI