MICUTZU lasa grasutele si se apuca de “Neam legat” la PRIMA TV

Prima TV lanseaza pe 7 iulie un nou show de divertisment, care îi are ca protagonisti pe Micutzu, Adrian Nicolae si Nelu Cortea.

Emisiunea se numeste “Neam legat” si va fi difuzata în fiecare luni, de la ora 21:00.

Din echipa “Neam legat” mai fac parte si Stefan Pavel, Vicki Raileanu, Eliza Georgescu, Paula Minginer, Cremona Boto si Laura Balan.

“Neam legat" vrea sa aduca pe micile ecrane un nou stil de comedie, pentru ca va fi o emisiune plina de diversitate.

De aceea noul show “Neam legat” va avea o structura speciala.

În cele 30 de minute telespectatorii vor putea urmari mai multe mini serii (de genul telenovela, de groaza, SF etc.), printre care realizatorii vor strecura si niste scheciuri independente ca gen.
sezonul 1 neam legat cu micutzu prima tv

Nucleul showului “Neam legat” îl constituie cinci mini-seriale comice: “Ardelean si Nelinistit”, “Politia plajei” , “StarBreak 1310″, “Codul lui DelaVrancea” si “Trei frati bogati” .


Cosmin Nedelcu (Micutzu) & Catalin Bordea

1. Ardelean si Nelinistit spune povestea unui om de afaceri stresat din cauza business-ului pe care trebuie sa il gestioneze. Politia plajei este un mini-serial politist a carui actiune are loc intr-o sectie de politie locala in care s-au aciuat cei mai nebuni voluntari.

2. Actiunea StarBreak 1310 are loc intr-un viitor indepartat, in anul 3014, dupa ce planeta Pamant a fost distrusa si fiecare tara s-a refugiat pe o nava construita din fondurile pe care le detinea.

3. Codul lui DelaVrancea este un "serial horror" care ii are ca protagonisti pe elevii, dirigintele si omul de serviciu din liceul Barbu Delavrancea, din Soveja.

4. In Trei frati bogati este vorba despre trei baieti care au pe mana o mostenire uriasa, pe care o cheltuiesc impreuna in moduri total ridicole.

In plus, fiecare episod din show-ul de comediem, “Neam legat” de la Prima TV, va contine si scheciuri pe diverse teme de actualitate.
MAI POTI CITI