BIOGRAFIE CRISTINA SAVULESCU - CV angajari la office@cristinasavulescu.ro

Cristina Savulescu inainte de operatii, Cristina Savulescu rochii, Cristina Savulescu cancan, Cristina Savulescu inaltime si Cristina Savulescu shop etc. Acestea cautari sunt dovada interesului fata de aceasta tanara creatoare de moda.

Cristina Savulescu are varsta de 25 de ani, a fost iubita unor fotbalisti celebri si a deveint faimoasa în peisajul monden romanesc pentru operatiile sale plastice, care i-au schimbat infatisarea si au transformat-o în sosia uneia dintre cele mai frumoase si mai dorite femei din lume, Angelina Jolie.

Cristina Savulescu este designer vestimentar.

Cu ceva timp in urma,  Cristina Savulescu a facut parte din juriului Miss Universe Romania 2012. 

Tot atunci, datorita talentului cu care a fost inzestrata, Cristinei i-a revenit sarcina de a crea, pe langa rochia de seara, costumul tematic cu care castigatoarea Miss Universe Romania sa se prezinte pe scena de la Las Vegas, la marea finala.
cristina savulescu biografie rochii online

Cristina Savulescu este faimoasa si pentru relatiile cu fotbalistii Mihai Radut si Piturca Jr..

Referitor la operatiile pe care Cristina Savulescu le-a facut, totul a început cu o rinoplastie care i-a transformat profilul, apoi a apelat la implanturi cu silicon pentru sâni si injectii cu colagen pentru buze.

Iar apoi, designer-ul Cristina Savulescu a apelat la un tatuaj pe omoplat identic cu cel al Angelinei Jolie.

Revenind la CV-ul de designer al Cristinei Savulescu, cea mai mare realizarea a ei de pana acum, pe langa crearea de la zero a unui brand de fashion, a fost faptul ca i s-a aprobat un proiect finantat cu fonduri europene pentru a face o fabrica de confectii langa Bucuresti.

Cristina Savulescu nu creaza rochii dupa trenduri.

Spune ca si-a format de ceva vreme imaginea femeii pe care vrea sa o imbrace si nu se abate de la imaginea respectiva. 
magazin online rochii cristina savulescu

Cand incepe o noua colectie Cristina Savulescu creaza mai intai un story-board, un panou in care aduna tot ceea ce o inspira, de la sculpturi, flori, insecte, pana imagini cu actrite din anii 50 sau piese de mobilier.

Aceasta a fost pe scurt biografia unui tanar designer de 25 de ani, care a ales sa semene cu Angelina Jolie, poate si pentru ca a vrut sa imprumute "magic" din perseverenta, taria si vointa vedetei de la Hollywood.

ACUM Cristina Savulescu face angajari.

Daca esti o croitoreasa talentata acum e sansa ta!

Puteti trimite CV-ul aici: office@cristinasavulescu.ro sau o puteti contacta la numarul de telefon 0757.122.300
MAI POTI CITI