Biografia trupei Les Elephants Bizarres: Catalin Radoi, Mihai Marin, Stefan Matei, Claudiu Stirbei si Nicolae Cazacu

Pe scurt biografia  Les Elephants Bizarres o trupa nonconformista pe care o puteti vedea la Vama Veche in concert si in aceasta vara pe plaja Goblin.

Trupa Les Elephants Bizarres s-a format in anul 2007.

Membrii formatiei  Les Elephants Bizarres sunt: Catalin Radoi (Proka) - chitara electrica si voce, Mihai Marin - bass si voce, Stefan Matei - voce si Claudiu Stirbei - tobe.

Din  2008 s-a alatirat formatiei  Les Elephants Bizarres si Nicolae Cazacu (Nae) la synth.

Putem spune ca stilul muzical al trupei  Les Elephants Bizarres este un amestec de  ”electro-pop-rock”.

Dar prestatiile trupei au fost considerate pe rand  disco-punk, indie-rock, indie-pop, alternative, funk-rock.
Les Elephants Bizarres Wiki Biografie Blog Vedete

Prima aparitie a  Les Elephants Bizarres a fost in toamna anului 2008, iar de atunci numarul prestatiilor live a crescut continuu,ei au cantat mai ales in cluburile din Bucuresti.

In 2009  baietii de la ”Les Elephants Bizarres” au cantat in deschiderea mai multor concerte sustinute in Capitala de trupe precum We Have Band (Marea Britanie), The Haunts (Marea Britanie), A-LIX (Argentina/Franta), Asleep In The Park (Austria), The Prostitutes (CZ).

Insa cele mai importante participari la concert a fost tot in 2009, cand cei de la Les Elephants Bizarres cantat in deschiderea celui mai important festival din Romania, aparand pe scena cu trupe de renume precum Motorhead si Moby la B’ESTFEST. Les Elephants Bizarres au participat si la Stufstock, Funk Rock Hotel si Underlondon.

Cateva melodii ale trupei  Les Elephants Bizarres sau plasat foarte bine si in unele topuri radio, exemplu ”Hello says the devil” a ajuns pe locul 1 la City Fm, in topul celor mai bune piese romanesti, iar ”Have No Fear” a ajuns pe 2 in topul international la Radio Guerrilla, fiind difuzat in heavy-rotation timp de noua saptamani.


Asculta Versuri Les Elephants Bizarres - Trunken Stage Memories

In anul 2010 trupa  Les Elephants Bizarres a lansat primul un videoclip pentru piesa Hello! Says The Devil. Si acesta a fost un succes care a ajuns pe primul loc in topul Radio Guerrilla si este primul extras de pe albumul care a fost lansat in toamna aceluiasi an.

Les Elephants Bizarres, ce si-au lansat in primavara lui 2014 albumul "Zoologic", au inregistrat si o mostra din jazz-ul bizarr ce va rasuna in centrul Clujului weekendul viitor (4-6 iulie 2014), prezentand, direct din sala de repetitii, o varianta speciala a piesei "Johnny".
MAI POTI CITI