Biografia ALEXANDRA CARUNTU MISS MOLDOVA 2014 favorita in top 5 la MISS WORLD 2014

Se numeste ALEXANDRA CARUNTU. S-a nascut la UNGHENI dar dupa castigarea unui titlu de frumusete MISS UNGHENI  s-a mutat la CHISINAU.

Tilul de MISS UNGHENI a propulasat-o direct in finala concursului MISS MOLDOVA.

Ce a urmat? A castigat titlul si se pregateste sa participe la cel mai vestit concurs de frumusete MISS WORLD.

Cum a schimbat-o asta pe ALEXANDRA? In primul an de liceu ALEXANDRA alintata de prieteni si familie SASA isi vedea de scoala si de preocuparile specifice unei proaspete liceene. Prioritatea sa era scoala  pentru ca nimic nu conteaza mai mult in devenirea unui tanar ca invatura. Iar notele mari dovedeau ca tanara isi vedea de scoala.

A participat mai mult din curiozitate la concursul de frumusete. Asta pentru ca se considera o fata simpatica. Iar o cariera de model nici nu intra in discutie.
ALEXANDRA CARUNTU BIOGRAFIE BLOG VEDETE

Se stie ca orice fata care participa la un concurs de frumusete are nevoie sa investeasca sume de bani pentru a putea ajunge pe podium. SASA nu a vrut sa isi puna parintii la cheltuieli asa incat pentru proba rochiei de seara a mers la un magazin sa inchirieze o rochie.

De machiaj s-a ocupat chiar mama ei.

Cu gratie si farmec a impresionat juriul si a fost declarata MISS UNGHIENI.

A doua zi SASA a mers la scoala  si aproape ca nu realiza ce i se intampla. Ziaristii i-au pus intrebari iar

SASA a spus ca daca nu ar fi avut rezultate bune la scoala acest  succes nu ar fi valorat mult in ochii profesorilor sai.

Au inceput pregatirile pentru concursul MISS MOLDOVA. Ore de dictie,ore de sport si tot ce e nevoie sa stie o tanara care participa la un asemenea concurs.

Toate au prezentat o experienta fascinanta. A legat prietenii cu celelalte concurente.

Si de abia acum incepe o lupta pe cale sa ii schimbe viata. Dupa castigarea concursului MISS MOLDOVA 2014, ALEXANDRA va reprezenta MOLDOVA la MISS WORLD. Inainte de castigarea titlui cu un an inainte ALEXANDRA castiga locul al treilea. Cum a ajuns ALEXANDRA sa fie in top 5 favorite la castigarea titlului suprem la MISS WORLD?

Deja ALEXANDRA a intrat in vizorul presei. Dupa ce detinatoarea titlului de MISS in 2013 s-a cam facut de ras atunci cand a declarat ca nu cunoaste limba romana , ALEXANDRA s-a pregatit pentru intrebarile incomode.

Presa de la CHISINAU a spus ca MISS MOLDOVA 2014 vorbeste stalcit romaneste. ALEXANDRA a declarat ca stie limba romana.

ALEXANDRA CARUNTU are 17 ani si locuieste la CHISINAU. Invata la LICEUL "MIHAI GRECU".

Cum arata ALEXANDRA o fata frumoasa au intrbat ziaristii?

Ascultati raspunsul : "O fata frumoasa este un concept desigur vast,dar dupa parerea mea in primul rand este eleganta are o privire proaspata si haine corect alese. Fiecare trebuie sa aiba un "vino-incoace" pentru ca asta atrage oamenii.Consider ca frumusetea trebuie sa fie cat mai naturala."
ALEXANDRA CARUNTU FACEBOOK FOTO

Frumusetea ei insemana o privire fascinanta si un trup  delicat. Alexandra crede ca atuul care ar putea sa o diferentieze de celelalte concurente la MISS WORLD este privirea. Ochii de un verde ce aminteste de frumusetea naturii si dezinvoltura.

Cu dezinvoltura ALEXANDRA sta bine.

E tanara si atunci cand esti tanar mai faci si gafe. ALEXANDRA CARUNTU a declarat ca este reprezentanta RUSIEI  si nu a MOLDOVEI.

ALEXANDRA CARUNTU e preocupata de viitorul ei si spera ca va fi capabila de lucruri marete. Iar talentele artistice nu ii lipsesc.

Ii plac bijuteriile hand made si intr-o zi spera ca isi va face o linie de bijuterii proprii.

Ce nu stiati despre SASA? E stangace si asta inseamna ca are o doza mare de creativitate. Face sport danseza si deocamdata se gandeste la o cariera in modeling. S-a gandit si ce facultate vrea sa urmeze. Are cel putin doua variante.

Ar vrea sa faca FACULTATEA DE JURNALISM dar si o cariera de actrita nu i-ar displace. O atrage si lumea televiziunii.

Dupa castigarea unui concurs de MISS care o propulseaza direct in "liga mare" a concursurilor de frumusete ALEXANDRA CARUNTU trebuie sa adauge si alte calitati frumusetii cu care a inzestrat-o natura. Si nu e de ajuns sa fii frumoasa.

"Frumusetea exterioara trebuie neaparat completata cu cea interioara, care dupa parerea mea trebuie sa se regaseasca in  inteligenta." Frumos spus si gandit!

ALEXANDRA are un model pe care il admira si si-ar dori sa ii calce pe urme. E vorba de superba ADRIANA LIMA. De aceea nu e de mirare ca show-ul "VICTORIA S SECRET se numara printre preferintele ALEXANDREI.

Tanara moldoveanca  a absolvit si SCOALA DE ARTE si a luat si cursuri de balet ba chiar si de hip hop.
ALEXANDRA este tare atasata de parintii ei care o sustin in tot ce isi propune.
ALEXANDRA CARUNTU MISS MOLDOVA WIKI

ALEXANDRA este o fata ambitioasa. Spune ca e bine sa participi la concursuri dar cel mai bine este sa tintesti spre succese. Ambitioasa dar si extrem de sensibila SASEI nu -i pica bine criticile. O afecteaza dar gaseste apoi resurse si realizeaza ca si criticile sunt constructive.

Cat ar fi de frumoasa o fata trebuie sa isi cultive calitatile. Are nevoie de timp precum un diamant are nevoie de slefuire pana la stralucirea finala.

Si un lucru important. In ciuda tineretii SASA nu considera ca o femeie are nevoie de operatii estetice si e adepta frumusetii naturale.

"Frumusetea trebuie sa  se evidentieze cea obtinuta de la natura si NU CORECTATA. E important sa fii naturala si sa emani energie. Sa ai in tine acea flacara pe care ceilalti o vor observa."

ALEXANDRA e mandra de conationala sa care prin frumusetea sa a ajuns un model extrem de apreciat. Si ea este un model pentru ALEXANDRA. Ne referim la cea pe care ALEXANDRA CARUNTU o considera exotica, XENIA DELI.

Din seria criticilor de care ALEXANDRA CARUNTU a tinut seama. Facem referire la faptul ca  din cauza emotiilor anul trecut nu a reusit sa recite versurile imnului MOLDOVEI. Si-a luat revansa la o   emisiune de televizune cand a recitat cateva strofe.
ALEXANDRA a vorbit si de presiunea psihica pe care o resimte la concursuri de frumusete.

Dar va trebui sa se obisnuiasca si cu emotiile si cu presiunea . Atat cea psihica si cea venita din partea publicului. O astepata in luna decembrie 2014 concursul MISS WORLD.

ALEXANDRA CARUNTU s-a muatat la CHISINAU constienta fiind ca  aici sunt mai multe oportunitati  de pregatire pentru scoala si nu numai.

S-a despartit cu greu de prietenii din UNGHIENI dar acum si-a facut si alti prieteni. Deja  viata ei a capatat alt contur.
ALEXANDRA CARUNTU CV DE MISS

ALEXANDRA e pasionata de literatura si arta. Are o mare dorinta de a reusi. Nu are timp de iubiti. Isi pune in valoare atributele fizice prin haine elegante. Preferatele ei sunt rochitele baby doll. Deja are un stil al ei. Imbina frumusetea fizica cu eleganta.

Nimeni nu poate spune ca nu ar fi carismatica.

Carisma si privirea sunt atuurile pe care va miza la MISS WORLD 2014.

"Consider ca la o domnisoara cei mai importanti sunt OCHII. PRIVIREA. OCHII, inainte de silueta si par sau un trup atragator."

ALEXANDRA CARUNTU tanara de 17 ani din UNGHENI tinteste SUS!

Tocmai spre concursul MISS WORLD acolo unde isi disputa titlul cele mai frumoase femei din lume.

II dorim si noi SUCCES, ALEXANDREI CARUNTU.

HAI SASA! Si sa nu uti ca reprezinti frumusetea din REPUBLICA MOLDOVA!

Tinerete, farmec si o prezenta atragatoare!

ALEXANDRA CARUNTU este MISS MOLDOVA 2014 si va reprezenta MOLDOVA la MISS WORLD 2014.
MAI POTI CITI