POZE RENATA GHEORGHE fosta lui Leo de la Strehaia in ipostaze senzuale cu tatuajul la vedere

La inceputul anului Renata Gheorghe a jignit-o pe Andreea Balan facand misto de cariera ei de asistenta.

Andreea Balan a luat peste picior meseria ei de asistenta TV a facut ca Renata sa isi permita sa o jigneasca pe blonda pe net: "Andreea Balan...putin frustrata??"

Nici bine nu s-a racit anuntul despartirii de Leo de la Strehaia ca Renata a trecut deja la facut economii acum ca nu mai are iubit care sa o intretina.

Bruneta renata a postat pe contul ei de Facebook o imagine in care fraca de zor murdaria de pe masina ei de zeci de mii de euro.

Imbracata in sutien si pantaloni scurti, Renata s-a umplut de spuma din cap pana in picioare.


Acum Renata Gheorghe a revenit si a postat pe contul ei de Facebook, o noua poza in care apare intr-o ipostaza cuminte de prvocatoare. Si asta chiar daca este o poza cuminte in care fosta lui Leo de la Strehaia, nu isi arata decat tatuajul cu litere de pe mana si buzele senzuale.

Iubita lui Leo de la Strehaia, Renata, este una dintre cele mai dorite femei din peisajul monden autohton dar si o tipa extrem de norocoasa.

Renata Gheorghe, asistenta emisiunii „Necenzurat”, de la Antena Stars si iubita lui Leo de la Strehaia, are noroc la bani ceva de speriat. Bruneta a pariat 100 de lei si a scos de 400 de ori mai mult.

„Sincera sa fiu l-am pus mai mult la nimereala! Mai joc si eu, dar nu sunt experta! Acum daca am avut noroc, ce sa fac?!”, s-a intrebat retoric Renata.
MAI POTI CITI