PARERI GOLD NUTRITION EXTREME CUT GREEN 100 TB CU CAFEA VERDE SI CROM PENTRU SPORTIVI

Conform prospectului, comprimatele de GOLD NUTRITION EXTREME CUT GREEN sunt un excelent adjuvant indicat in controlul greutatii corporale, reducerea grasimii corporale si imbunatatirea rezistentei la insulina.

Principalele ingrediente din compozitia tabletelor de GOLD NUTRITION EXTREME CUT GREEN sunt: cromul, extractul de Cacao si Svetolul din Cafeaua Verde.

Cromul ajuta la transferul glucozei din sange (zaharului din sange) in celule si pentru a fi folosit in procesele energetice pentru sintetizarea de grasime, carbohidrati si proteine.

Cromul asigura sensibilitate adecvata la insulina, hormonul secretat de pancreas pentru “a escorta” zaharul la nivelul celulelor – unde este necesar – inainte de a putea deteriora organele sau de a fi transformat in grasime
prospect Goldnutrition extreme cut green
Pareri Goldnutrition extreme cut green

Cromul poate fi important pentru cei cu diabet zaharat de tip I - pe acestia ii poate ajuta sa-si controleze glicemia si poate juca un rol in managementul diabetului instalat la varsta adulta.

Extractul de cafea verde, SVETOL, este un produs natural recomandat in curele de slabire. Acesta contine o substanta specifica (acid clorogenic) cu rol in reducerea absorbtiei glucidelor, normalizand nivelul zaharului in sange si favorizand procesul de slabire.

Svetolul are efecte antioxidante, antiimbatarnire, este benefic pentru sistemul cardiovascular, combate glicemia ridicata, colesterolul si obezitatea.  Imbunatateste raportul masa musculara/grasime si reduce absorbtia glucozei la nivel intestinal cu pana la 50%.

Extractul uscat de Cacao are o actiune termogenica (ajuta la accelerarea metabolismului si stimuleaza organismul sa arda mai multa grasime), are un continut ridicat de fibre solubile, ajuta la controlarea apetitului si contribuie la functionarea normala a intestinului.

Mod de administrare GOLD NUTRITION EXTREME CUT GREEN : se recomanda cate 4 tablete/zi: 2 tablete la micul dejun si 2 tablete la pranz.

GOLD NUTRITION EXTREME CUT GREEN 100 comprimate: Pret 119,00 RON
MAI POTI CITI