EXIT POLL ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014 ANTENA 3, ROMANIA TV, TVR 1 si PRO TV

Rezultate ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Rezultate Exit-Poll Europarlamentare CSCI, CURS etc.

Primele rezultate EXIT POLL EUROPARLAMENTARE 2014 vor fi date publicitatii pe 25 mai 2014 la ora 21.

Votul pentru Europarlamentare se va încheia la orele 21.00, moment in care, de exemplu, Romania TV va difuza, în exclusivitate, datele exit-poll-ului realizat de CSCI (Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic).

Primele rezultate exit-poll de la Europarlamentarele 2014 vor fi publicate dupa inchiderea sectiilor de votare, adica de la ora 21.00.

Aceste ALEGERI EUROPARLAMENTARE sunt foarte importante pentru Romania, deoarece reprezentantii romani in Parlamentul European pot influenta legislatia europeana cu impact direct asupra noastra.
exit poll europarlamentare 2014 tvr 1 curs rezultate

CURS si Avangarde vor realiza EXIT POLL-ul Alegerilor Europarlamentare 2014 pentru Televiziunea Romana

In ziua alegerilor, CURS si Avangarde vor face un sondaj la iesirea de la urne, ale carui rezultate le veti afla în exclusivitate la TVR dupa ora 21. 

Alianta electorala PSD-UNPR-PC se plaseaza pe primul loc în preferintele românilor pentru alegerile europarlamentare, potrivit rezultatelor sondajului national CSCI, desfasurat în perioada 12-14 mai 2014, un procent de 41% dintre respondenti afirmând ca, în duminica alegerilor pentru Parlamentul European, ar opta pentru candidatii aliantei.

Cu siguranta chiar daca intentia de vot a romanilor la Alegerile Europarlamentare 2014 pare a fi redusa, insa, cu siguranta foarte multi vor vrea sa fie primii care sa afle rezultatele EXIT-POLL-ului.

De aceea va fi o mare "batalie" intre Antena 3, TVR 1, Romania TV, si celelate televiziuni sa livreze cele mai bune Exit Poll-uri privind Alegerile Europarlamentare din 25 mai 2014.

Insa nu numai televiziunile se vor intrece in Exit Poll-uri.

Si online-ul va fi in mare fierbere pe 25 mai 2014 pentru a da cele mai bune estimari privind castigatorii Alegerilor Europarlamentare 2014.

Toate informatiile referitoare la alegerile europarlamentare, dar si primele rezultate exit-poll Europarlamentare 25 mai 2014 le veti putea gasi si in sectiunea speciala Europarlamentare 2014 de pe site-ul www.stirileprotv.ro
MAI POTI CITI