EPISOADE Prin Flori si Sabie la National TV in fiecare Luni si Marti - Seriale Coreene Istorice

Productie 2013, serialul sud-coreean Prin Flori si Sabie este povestea inspirata de istorie a printesei So-hee (Kim Ok Bin), fiica regelui Young Ryu din regatul Goguryeo.


So-hee se îndragosteste de Yeon Choong (Uhm Tae Woon, din „Secretele de la palat”), fiul nelegitim al lui Yeon Gaesomun (Choi Min-soo), un general razboinic se opune regelui pacifist, si fata e prinsa între dragoste si razbunare.

Actiunea serialului Prin Flori si Sabie se petrece în perioada Goguryeo, iar în rolurile principale ii vom regasi pe Uhm Tae-woong si Kim Ok-bin, doi indragostiti, ai caror tati se afla în conflict unul cu celalalt.

Ideea conflictului mocnit dintre parintii celor doi îndragostiti ne poate duce cu gandul la povestea de dragoste dintre Romeo si Julieta, si daca tot am amintit, din lumea dramelor coreene, ne aminteste oarecum de The Princess’s Man, serial in care rolul unuia dintre tatii indragostitilor a fost jucat de un actor care v-a prelua din nou un rol similar în serialul despre care vorbim.
episoade noi prin flori si sabie national tv

Cele doua personaje ale serialul "Prin Flori si Sabie" se vor lovi nu doar de impotrivirea tatilor dar si de o conspiratie politica facând astfel ca soarta unei întregi tari sa fie cea care-i desparte.

Distributie, Actori  Prin Flori si Sabie, National TV
  1. Kim Ok-bin - Princess So-hee/Moo-young
  2. Uhm Tae-woong - Yeon Choong
  3. Choi Min-soo - Yeon Gaesomun
  4. Kim Yeong-cheol - King Yeongnyu
  5. On Joo-wan a- Jang 
  6. No Min-woo - Yeon Namsaeng
  7. Park Soo-jin - Mo-seol
  8. Lee Jung-shin - Shi-woo

”Prin flori si sabie”, un nou serial coreean la National TV ale carui noi episoade le puteti vedea in fiecare zi de luni si de marti de la ora 21:15.

Serialul corean "Prin flori si sabie" are in total 20 de episoade, care cu siguranta va vor captiva prin actiune si prin povestea de dragoste a celor doua personaje principale.