Treceți la conținutul principal

BIOGRAFIE PROF. DR. DAN BARBU MEDIC PRIMAR ORTOPEDIE TRAUMATOLOGIE, DOCTOR IN STIINTE MEDICALE

PROFESORUL DR. DAN BARBU ESTE MEDIC PRIMAR ORTOPEDIE SPITALUL SANADOR

Dr. Dan Barbu a absolvit cursul organizat de Societatea Elvetiana pentru Studiul Osteosintezei AO ALUMNII Association, in anul 1991, la Davos in Elvetia

IN ANII 1992-1993  a fost unul dintre specializtii invitati la un schimb de experienta la Clinica de recuperare post-traumatica din Bellikon si Societatea de asigurari pentru traumatism SUVA-Lucerna – Elvetia.

A participat in 1992 la un schimb de experienta la Mathys Bettlach – Elvetia (compania producatoare de instrumente chirurgicale si implante).
biografie profesor doctor dan barbu sanador
CV Dr. Dan Barbu Ortopedie Sanador

Dr. Dan Barbu a castigat in anul 1994 o importanta bursa acordata de AO INTERNATIONAL la Spitalul Cantonal Universitar, Geneva – Elvetia.

Dr. Dan Barbu a absolvit in 1998 un Curs de artroscopie – Germania si  apoi numeroase cursuri de traumatologie în Elvetia si Finlanda.

Dr. Dan Barbu a introdus multiple tehnici de traumatologie în premiera, în Romania., a participat la multiple congrese si conferinte nationale si internationale cu peste 100 de lucrari stiintifice si postere.

A publicat 40 de lucrari de specialitate în reviste medicale si a fost autor si co-autor la diferite carti de specialiate in ortopedia si traumatologie publicate in edituri de prestigiu.

Ca membru al echipei de medici SANADOR  DR. DAN BARBU  acorda consultatii in specialitatea Ortopedie traumatologie.

Iata si preturile practicate
  1. Consultatie de control profesor - 90.00 lei
  2. Consultatie profesor - 170.00 lei
Programarile se pot face la numarul de Call Center 021-9699 in clinicile Sanador.