Treceți la conținutul principal

Biografie Dr. Carmen ZAMPUCIOIU spitalul pentru copii Grigore Alexandrescu

CV Dr. Carmen ZAMPUCIOIU Sef de sectie sef de sectie Pediatrie 1 Pediatrie Pneumologica, medic primar pediatru, doctor in stiinte medicale, sef de lucrari in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Pentru Copii Grigore Alexandrescu.

Dr. Carmen ZAMPUCIOIU  este medic primar pediatru, doctor în stiinte medicale, sef de lucrari.

Societati si asociatii profesionale in care detine calitatea de membru  Dr. Carmen ZAMPUCIOIU
  • Membru al Societatii Române de Pediatrie
  • Membru al Societatii Romane de Pneumologie Pediatrica
  • Membru fondator al Societatii Române de Cardiologie Pediatrica
  • Membru al Societatii Române pentru Enurezis nocturn
  • Membru fondator al Societatii Române de Genetica Medicala
Biografie Dr. Carmen ZAMPUCIOIU spitalul Grigore Alexandrescu
CV pe scurt Dr. Carmen ZAMPUCIOIU
Dr. Carmen ZAMPUCIOIU este coautoare a 6 carti de specialitate, autoare a 25 articole aparute în reviste de specialitate si a 78 de comunicari în cadrul simpozioanelor pe teme medicale.

Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii “Grigore Alexandrescu” este cel mai vechi spital pentru copii din România

În spitalul pentru copii “Grigore Alexandrescu” functioneaza 10 sectii clinice si numeroase compartimente medicale, 19 departamente însotitoare si 17 ambulatorii de specialitate.

Aici in fiecare an sunt realizate peste 200.000 de consultatii, sunt internati peste 30.000 de copii cu vârste între o zi si 18 ani, iar peste 60% dintre cazuri constituie urgente medico-chirurgicale.

Sectia 1 Pediatrie Pneumologica unde este medic sef  Dr. Carmen ZAMPUCIOIU, are o capacitate de 25 de paturi si este dotata cu echipament pentru efectuarea testului sudorii, aparat pentru efectuarea probelor functionale respiratorii.

Sectia 1 Pediatrie Pneumologica Grigore Alexandrescu este dotata cu  aparate pentru aerosoloterapie ce permit aplicarea unei terapii în tratarea afectiunilor pulmonare, cutanate, otorinolaringologice si care constau în dispersia (cu nebulozitate) sub forma de ceata, a unor micelii infinitezimale de solutii medicamentoase diferite (hormoni, vitamine, antibiotice, preparate branhodilatoare, uleiuri esentiale etc.) si monitoare EKG, de tensiune arteriala, frecventa respiratorie, saturatie oxigen.

Detalii de contact spitalul pentru copii Grigore Alexandrescu
Bd. Iancu de Hunedoara nr. 30-32, sector 1, Bucuresti
E-mail: office@spitaluldecopii.ro