Treceți la conținutul principal

Biografie dr. Adrian Catinean Centrul Medical Diasan Cluj-Napoca - Medic specialist gastroenterologie

Centrul medical Diasan din Cluj - Napoca a fost infiintat in anul 2000 avand o experienta de aproape 10 ani in asistenta medicala ambulatorie in specialitatile gastroenterologie, medicina interna, cardiologie, reumatologie.

Pe parcursul timpului in centrului medical Diasan din Cluj - Napoca s-au alaturat doctori  specialisti in endocrinologie, ginecologie, dermatologie, neurologie sau psihologie.

CV dr. Adrian Catinean, Director Centru Medical Diasan, Medic primar interne si specialist gastroenterologie, Doctor in medicina si Asistent Universitar – UMF “Iuliu Hatieganu”.

Format in Clinica Medical I Cluj-Napoca-Universitatea de Medicina “Iuliu Hatieganu” medicul Adrian Catinean a urmat mai multe stagii de pregatire in gastroenterologie, endoscopie terapeutica , ecoendoscopie si hepatologie in SUA (Lennox Hill, Wickoff Hospital- Cornell University, New York; Allegheny General Hospital, Pittsburgh) si in centre prestigioase de hepatologie la Paris si Hannover.
Biografie dr Adrian Catinean diasan cluj

Dr. Adrian Catinean are o experienta de peste 10 ani in tratamentul hepatitelor cronice virale si a participat la 2 studii internationale importante in ceea ce priveste hepatita C si ciroza hepatica.

Datorita efortului Dr.Adrian Catinean , centrul medical DIASAN din Cluj-Napoca a devenit din 2006 primul centru de ecoendoscopie privata din Romania.

Conform CV-ului, Dr.Adrian Catinean a acumulat pana la momentul actual o experinta pe sute de cazuri in ceea ce priveste stadializarea tumorilor esofagine, gastrice, pancreatice, recto-sigmoidiene , dar si in patologia litiazica biliara. (pentru detalii vezi endoscopie)

Aflandu-se in permanent in avangarda explorarilor din domeniul gastroenterologiei,  centrul medical DIASAN a devenit in 2011 primul centru privat din zona Transilvaniei care poate asigura vizualizarea tubului digestiv cu ajutorul celei mai moderne metode care este CAPSULA ENDOSCOPICA.

Capsula endoscopica este una dintre cele mai noi si moderne metode de investigare a tubului digestiv. Capsula endoscopica nu are riscul de iradiere al metodelor radiologice (radiografie, tomografie computerizata) si este acceptata fara probleme si de pacientii mai „pudici” pentru care o investigatie precum colonoscopia clasica este de neconceput.

Medicul Adrian Catinean este membru al Societatii Romane de Gastroenterologie si Hepatologie, Societatii Romane de Endoscopie, membru fondator al Societatii Romane de Ecoendoscopie si al Societatii Romane de Coloproctologie.

De asemenea doctorul Catinean este membru activ al grupului de RC3 – organizatie europeana de lupta impotriva hepatitei C.

Adresa Contact Centrul Medical Diasan
Calea Floresti, nr.77, ap.60
Cluj-Napoca, Romania
E-mail:catinean@gmail.com