BIOGRAFIA Oana Neagu Akasha Cullen actrita de filme pentru adulti care spune ca a fost un copil nedorit - POZE

Oana Neagu (nascuta in data de 11 ianuarie 1990 potrivit wiki-ului biografic) pe numele de scena Akasha Cullen, este una din cele mai noi aparitii in industria filmelor pentru adulti din Romania, mai ales ca biografia ei este povestea unei vieti incepute in saracie si nepasarea parintilor si ajunsa in acest moment la un moment de rascruce.

Oana Neagu isi aduce aminte mereu despre cum a trecut printr-o perioada foarte grea in viata.

Manca si 2 saptamani dintr-o punga de orez. Aia era toata mancarea ei.

De la 14 ani Oana Neagu a inceput viata cu job-uri de clasa joasa: de la o spalatorie auto pana la vanzatoare de magazin.
biografie oana neagu akasha cullen filme xxl

Acum insa viata Oanei Neagu aka Akasha Cullen a luat o alta intorsatura.

"Sunt foarte bine acum. Stau intr-o vila, am sofer. Daca vreau ma duce la magazin, ma aduce. Sunt super. Sunt tratata ca o printesa, am ajuns unde mi-am dorit.", declara intr-un interviu Oana Neagu.

Insa pentru a ajunge pana aici, Oana Neagu a trebuit sa faca multe sacrificii.

Dornica sa-si gaseasca un rost in viata, Akasha Cullen  le-a incercat pe toate. Pana la urma s-a oprit la actorie. Nu pe o scena adevarata, ci in filmele pentru adulti.

Cand a mers la primul casting Oana Neagu cantarea aproape 90 de kilograme.

“La acel moment lucram la o agentie de pariuri sportive si ma intretineam singura cu doar 1.000 lei pe luna. Bani cu care trebuia sa-mi acopar chiria locuintei in care stateam, facturile, intretinerea si traiul de zi cu zi”, spune Oana.

Nu era tocmai o fata perfecta pentru a fi distribuita in filmele XXX, deoarece cantarea aproape 90 de kilograme la o inaltime de 1,67 metri.

Insa cu perseverenta a reusit.

Antrenorul a sprijinit-o in momentele grele si a ambitionat-o sa slabeasca.

In doar cateva luni, din septembrie 2013 pana in ianuarie 2014, Oana Neagu a reusit, cu ajutorul sportului si dietei, imposibilul: a ajuns la 59 de kilograme.

Oana Neagu aka Akasha Cullen nu este numai actrita de filme pentru adulti. Ea are si ambitii de scriitoare.

Oana Neagu a scris deja prima sa carte si s-a apucat de a doua.

Cartea se numeste “Inchei zambind, incep iubind” si este un roman de dragoste.

Insa nici nu a terminat bine prima sa carte, ca Oana deja s-a apucat sa o scrie pe a doua. 

De data aceasta este vorba de o lucrare biografica, care este “dedicata” membrilor familiei ei, care au parasit-o de mica, ea fiind nevoita sa se descurce in viata pe propriile sale puteri.

In rest daca sunteti curiosi sa vedeti si celelalte talente ale Oanei Neagu, in afara de cele scriitoricesti, cautati pe net filmele cu Akasha Cullen.
MAI POTI CITI