Biografia ELENA MARIN noua asistenta de la RAI DA BUNI emisiunea lui MIHAI MORAR

Vezi care este biografia ELENA MARIN și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are ELENA MARIN și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu ELENA MARIN le gasiti pe pagina ei de Instagram

ELENA MARIN nu este sora ANDREEI MARIN. Nu are legatura nici cu NICK de la N&D al carui nume  de familie este tot MARIN. Ea este ELENA MARIN dansatoarea, coregrafa,gimnasta si mai nou si-a vazut visul indeplinit.

Dupa ce a candidat la postul de VECINA al matinalilor RAZVAN si DANI la NEATA, a dansat pe melodia GASOLINA si a demonstrat  cat de flexibila si de buna dansatoare este ELENA a plecat acasa. Dar nu a renuntat la visul ei de a deveni asistenta intr-un show de televiziune.

ELENA MARIN a devenit ASISTENTA lui MIHAI MORAR in emisiunea "RAI DA BUNI".

ELENA MARIN s-a nascut la BUCURESTI la 1 septembrie 1987 si are o sora de care este legata. NOUA ASISTENTA are un CV profesional impresionant.
biografie elena marin mihai morar

Bruneta a inceput sa faca gimnastica sportiva la CLUBUL SPORTIV al SCOLII GENERALE 3 ce apartinea echipei STEAUA.

Ba chiar a facut timp de un an un cantonament serios la DEVA alaturi de colegele gimnaste. Era prin anul 1993.De la gimnastica ELENA a trecut la practicarea dansului sportiv.

Atat de mult i-a placut incat nu s-a lasat pana nu a devenit si ea instructor de dans sportiv. ELENA a predat ore de balet  clasic si  dans sportiv la gradinita ARICEL si la SCOALA De MODELE a AGENTIEI PINOCCHIO.

A cochetat cu modellingul la AGENTIA PINOCHHIO, agentia FACE 2 FACE si la scoala lui COSTIN MARCULESCU.Cum baletul dansul sportiv nu-i era strain ELENA s-a gandit sa faca parte si din ansamblul CIOCARLIA.

A tinut mortis sa urmeze si cursurile  SCOLII DE DANS  a lui CRBL A fost una dintre membrele trupei BIG BOUNCE.

Nu prea a vut timp de joaca dar astazi culege roadele muncii ei. Dupa cantonamente istovitoare si dor de casa ELENA a dat antrenamentele de gimnastica pe ore de balet. Iar orele au continuat la liceu.

ELENA MARIN este absolventa SCOLII DE BALET "FLORIA CAPSALI" din capitala. Profesoara i-a fost ANCA MANDRESCU.

Dupa terminarea liceului ELENA a reusit sa intre in corpul de balet al OPEREI NATIONALE BUCURESTI.

Profesorii MAGDALENA ROVINESCU si  VICENTIU POPESCU de la OPERA NATIONALA i -au indrumat pasii. Balet, dans sportiv dansuri populare ce mai urmeaza? ELENA a simtit nevoia  sa vada cum este sa fii actrita.

A primit roluri episodice in "SECRETUL MARIEI", "BURLACII","SPITALUL DE URGENTA".
wiki elena marin dansatoare mihai morar

Talentul dansatoarei balaerine nu  a ramas nedescoperit de artistii nostri care au solicitat-o sa apara in videoclipurile lor.

ELENA MARIN a aparut in clipurile unor artisti ca  ANNE S, EMANUELL, ANA MARIA FERENTZ,CITY ONE, NARCOTC SOUND & CHRISTIAN D, ANDA ADAM, DAN BALAN si desigur  a mers in toate turneele si show-urile ANDREEI BALAN, ANNA LESKO, PLAY &WIN, DJ ROBERT GEORGESCU, GUESS WHI FEAT CONNECTOR, D JLAYLA, MARCEL PAVEL.

ANDREEA BALAN a sustinut-o pe dansatoarea sa in demersul de a-si indeplini visul acela de a deveni asistenta de televiziune.

Televiziunea nu ii este straina ELENEI. A aparut in show-uri  la TVR1 la REVELIONUL MAGIC, SURPRIZE, SURPRIZE desigur in corpul de balet.
de la TVR1a trecut la ANTENA1, emisiunea "GENIALII" si binecunoscutele emisiuni "TE CUNOSC DE UNDEVA si "X FACTOR". La PRO TV a aparut in corpul de balet la DIVERTIS si LAND OF JOKES.

LA GALA PREMIILOR DE EXCELENTAa TVR a cochetat cu postul de asistenta tv.

La 26 de ani ELENA MARIN  se poate declara fericita de realizarile sale. Are o agenda incarcata dar isi face timp si pentru vacante in locuri exotice. Are prieteni in show biz .

Toti artistii cu care a lucrat au declarat la unison ca ELENA MARIN ete o dansatoare profesionista si o buna colega.

Are fani si tine legatura cu ei pe FACEBOOK.
facebook elena marin

De cateva saptamani ELENA MARIN poate sa spuna ca a intrat in lumea asistentelor de televiziune.

Va fi ELENA MARIN "REA DAR BUNA"? Este o concuenta pentru VECINA FLAVIA MIHASAN?

Ramane de vazut daca ELENA MARIN va castiga mai multa notorietate si daca viata de asistenta de televiziune oo va aduce castiguri.

Oricum cei care urmaresc emisiunea lui MIHAI MORAR vor avea un motiv in plus sa se uite.

ELENA MARIN este acum si ASISTENTA!
MAI POTI CITI