A XIII-a Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare Bucuresti 14-18 mai 2014

În perioada 14-18 mai 2014 va avea loc a XIII-a Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare. 

Cea mai mare reuniune masonica organizata vreodata în Europa Centrala de Est si de Sud-Est - Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare - va avea loc in România.

Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare este gazduita de Marea Loja Nationala din România.

Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare focalizeaza asupra României un interes global si arata ca, cel putin pe acest palier, suntem considerati a fi în elita mondiala si, prin aceasta, se transmite un semnal cert fata de atentia cu care este privita Romania in ce priveste locul sau în lantul masonic mondial si relevanta cresterii si consolidarii prezentei masonice.

Lucrarile Conferintei Mondiale a Marilor Loji se vor defasura la Palatul Parlamentului si la Hotel Phoenicia din Bucuresti.
program Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare

Deschidera oficiala a celei de-a XIII-a Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare va avea loc miercuri, 14 mai 2014, la Palatul Parlamentului. 

Sesiunile de lucru vor avea loc la Hotel Phoenicia.

Participantii  la a XIII-a Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare vor avea ocazia sa viziteze si diverse obiective turistice din Romania.

Dar dincolo de programul si participantii la aceasta a 13-a conferinta mondiala a Masoneriei, ramane o intrebare.

Sa aiba “importanta geostrategica” pe care vrea masoneria mondiala vrea sa o acorde Romaniei acum, legatura cu criza din Ucraina? 

Pentru ca evident, suntem într-un moment în mod oficial definit drept cea mai mare amenintare de securitate în Europa de la finele celui de-Al Doilea Razboi Mondial încoace.
MAI POTI CITI