Mesaje si URARI de Sf. GHEORGHE: Urari prin SMS, MESAJE DE SF. GHEORGHE

In Romania sunt 910.507 de cetateni care isi sarbatores onomastica cu ocazia Sfantului Mare Mucenic Gheorghe. Pentru aceastia si pentru toti ceilalti iata cateva MESAJE si URARI de Sfantul Gheorghe.

SFANTUL GHEORGHE unul dintre cei mai importanti sfinti in calendarul crestin-ortodox. 

El se sarbatoreste, in fiecare an, la 23 aprilie. In traditia populara, Sfantul Gheorghe mai este intalnit ca San-George sau Sangeorz, patronul naturii inverzite, al vegetatiei, al vitelor si al oilor.

1. Mesaje si urari de Sf. Gheorghe 2014. La Multi Ani Gheorghe si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale ...

2. Mesaje si urari de Sf. Gheorghe. Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros "La multi ani", multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

mesaje urari sf gheorghe felicitari sms
Felicitari Sf. Gherorghe 2014
3. Mesaje si urari de Sf. Gheorghe 2014. Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, George!

4. Mesaje si urari de Sf. Gheorghe. La multi ani si fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

5. Mesaje si urari de Sf. Gheorghe 2014. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

6. Mesaje si urari de Sf. Gheorghe. La multi ani si fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

7. De-am putea din cerul noptii, iute am fura o stea, ca sa-ti punem cununa vietii, astazi chiar de ziua ta! Dar nu putem sa ajungem la stele si nici cerul nu-l cuprindem, lacrimand de neputinta dar, iti spunem zambind " La Multi Ani!"

8. La multi ani, fericire, impacare sufleteasca, flori, iubire, sanatatea te paleasca, prietenii sa nu te uite si sa ai bucurii multe!

9. La multi ani! Fie ca Sfântul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

10. Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, îti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si însorite!

11. Îti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfântul Gheorghe pe care îl reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa îti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

12. Fie ca toate împlinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te însoteasca pretutindeni. Îti doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasa!

13. În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca porti numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îti urez multa sanatate si fericire.

14. Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca!

15. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

16. O primavara si o viata frumoasa îti doresc. La multi ani!

Articol din categoria mesaje de Sfantul Gheorghe, mesaje Sfantul Gheorghe, SMS SFANTUL GHEORGHE, traditii obiceiuri Sfantul Gheorghe, traditii Sfantul Gheorghe, URARI SFANTUL GHEORGHE

MAI POTI CITI