MELODII FINALA EUROVISION 2014 - Dilara Kazimova din Azerbaijan si Aram MP3 din Armenia Castigatori Eurovison

Dilara Kazimova din Azerbaijan si Aram MP3 din Armenia sunt considerati atat de specialisti cat si de casele de pariuri ca fiind favoriti la castigarea Eurovision-ului din acest an.

Dilara Kazimova are 29 de ani si vine din Ajerbaijan. Participarea la Eurovision din acest an nu este primul contact al artistei cu acest concurs muzical european

Dilara Kazimova a debutat in 2008 la selectia nationala Eurovision din din Ajerbaijan alaturi de trupa Unformal.

In 2010 alaturi de duo-ul femin Milk&Kiss, Dilara Kazimova s-a calificat in finala aceluiasi concurs national.
Dilara Kazimova - Start A Fire Eurovision 2014
Iata ca in 2014, Dilara Kazimova a ajuns sa reprezinte Ajerbaijan la Finala Eurovision din Copenhaga.Aram MP3- Not Alone (Armenia) 2014 Eurovision Song Contest

Aram MP3 este una din personalitatile industriei muzicale din Armenia.

Aram MP3 (chiar si numele spune multe) a devenit faiomos atat prin faptul ca poate interpreta muzica de orice gen cat si printr-un sens al umorului fin si de efect.Dilara Kazimova - Start A Fire (Azerbaijan) 2014 Eurovision Song Contest

Casele de pariuri o plaseaza insa si pe reprezentanta Suediei, Sanna Nielsen intre principalii favoriti la castigarea finalei Eurovision 2014.

Sanna Nielsen are 29 de ani si a debuta ca artista de la varsta de 11.

De ani de zile Sanna Nielsen este prezenta in topurile muzicale din Suedia.

Unul din visele talentatei Sanna Nielsen s-a indeplinit. In 2014 ea reprezinta Suedia la cel mai mare concurs muzical din Europa.


Sanna Nielsen - Undo (Sweden) 2014 Eurovision Song Contest

In urma tragerii la sorti, s-a stabilit ca show-ul României sa fie sustinut pe 8 mai, în a doua semifinala, ultimul înaintea votarii.

România închide spectacolul, iar asta ne avantajeaza, gânditi-va ca în doar cateva clipe dupa noi se va spune «Europa, voteaza!»"
MAI POTI CITI