WIKI Oana Stamate Dansatoarea Kennya de la Romanii au talent o "femeie dominatoare cu acte in regula"

KENNYA... o stiti pe dansatoarea care i-a vrajit cu posteriorul sau jucaus pe cei doi jurati de sex masculin de la Romanii au talent.

Iata adevarul gol golut despre exotica aparitie feminina care i-a lasat cu gura cascata pe Andi Moisescu si pe Mihai Petre.

Kenya (29 de ani) a prezentat la Romanii au talent un dans din buric extrem de erotic, femeia care l-a facut pe Smiley sa isi ude pantalonii.

Insa ceea ce nu stiti este ca Oana Stamate (numele adevarat al dansatoarei Kennya) si-a inceput cariera ca ... bucatareasa.

In anul  2008, insa, a întrerupt activitatea din restaurant, dupa ce a nascut un baietel chiar de ziua ei de nastere (5 iulie 1987).
biografie lady kennya show la web online

O biografie Oana Stamate aka Kennya care devine si mai interesata, daca veti afla ca nu dansul este ocupatia actuala a fetei.

Oana Stamate a devenit Lady Kennya sau Mistress Kenya, si ofera placeri interzise barbatilor care vor sa fie dominati de femei rele si obraznice.

Insa pana a ajunge cunoscuta in acest domeniu, Lady Kennya a fost una dintre fetele de la pagina 5 din Ziarul Libertatea.

Oana Stamate aka Kennya este nascuta in Zodia Rac, are dimensiunile de 85 - 65 - 98 cm, o inaltime de 1.63 m, si o greutate de 55 kg

Chiar daca visul ei este sa calatoreasca prin toata lumea in acest moment Kennya face show la web pentru straini, si ofera sedinte de amor dur barbatilor amatori.

Kennya  a fost invitata în spectacole de striptease, inclusiv în Asia, Kennya evoluând 3 luni si în Macao.

Oana Stamate ca colaborat cu Taboo Boys & Girls.

Altfel, Lady Kennya  este o înfocata fana a echipei Steaua, iar preferatul ei este Nicolae Dica.

Kennya este fascinata si de pisici, având tatuata una in zona pubisului si cateva labute pe spate, la baza coloanei.

De asemenea, prefera argintul aurului, iar unele dintre bijuteriile sale reprezinta tot pisici.

Asa ca este evident ca o vom vedea inca mult timp la Romanii au talent, pentru ca o astfel de aparitie exotica, nu ascapat neobservata de realizatorii show-ului de talente de la PRO TV.