Roxana Ungureanu (FOTO) de la Darius Gheara la afaceristul libanez NICOLA

Pe numele adevarat Nicola Saikaly, afaceristul libanez - fost iubit al Ginei Pistol - si Roxana Ungureanu formeaza cel mai nou cuplu monden.

Dupa despartirea de Gina Pistol, libanezul Nicola s-a cuplat, in primavera anului 2012 cu o tanara Renata, dupa care a aparut in peisaj si o cantareata necunoscuta pe nume Otilia, fetele incingand un razboi aprig pentru inima lui Nicola.

Insa satul de certuri, Nicola le-a "concediat" pe amandoua.

Iar acum a fost vazut alaturi de fostul "iepuras" Roxana Ungureanu (FOTO).

Roxana Ungureanu, femeia care a avut, pana nu de mult, o relatie de lunga durata cu Darius Gheara.

Nicola si Roxana Ungureanu au iesit impreuna in club, cu o gasca de prieteni, ocupand o masa mare, situata chiar in centrul clubului, acolo unde au fost surprinsi si fotografiati de paparazii CANCAN.
roxana ungureanu 2014 biografie
Roxana Ungureanu wiki
Cu toate problemele cu care se confrunta familia Saikaly, Nicola afiseaza o situatie financiara foarte buna.

In 2012 Nicola Saikaly a fost acuzat de evaziune fiscala, bancruta frauduloasa si spalare de bani.

Libanezul Nicola locuieste intr-un imobil din zona Herastrau si conduce automobile de lux, Mercedes ML 63 AMG sau Ferrari F 430.

Roxana Ungureanu are o  biografie plina de aventuri si scandaluri.

Roxana Ungureanu a castigat in 2006 titlul “Miss Playboy”, lucru care a insemnat o uriasa rampa de lansare pentru ea.

De atunci a fost solicitata sa apara in zeci de spoturi publicitare, in videoclipuri, sa pozeze pentru copertele mai multor reviste, a dat sute de interviuri ziarelor si a fost invitata, frecvent, la diferite emisiuni de televiziune.
imagini-roxana-ungureanu-wikipedia
Roxana Ungureanu cancan
Roxana Ungureanu a fost cotata drept un manechin de mare clasa si a fost iepurasul fatal care l-a impresionat pana si pe Hugh Hefner.

Roxana fost implicata in cateva scandaluri, cel mai cunoscut fiind cel legat de un video aparut în 2013. Roxana, alaturi de doua fete, oferea un show indecent de fierbinte.

Roxana Ungureanu l-a facut pe miliardarul Ionut Marinescu (zis si "Droppy"), casatorit si cu un copil, sa se indragosteasca atat de mult de ea incat acesta si-a parasit sotia, pe fostul fotomodel Luminita Marinescu.
MAI POTI CITI