POZE Roxana Marin 13 ani si Maria Georgiana Neacsu 12 ani fetele disparute de la Scola Generala Remus Opreanu Constanta

Doua eleve din Constanta, Roxana Marin 13 ani si Maria Georgiana Neacsu 12 ani au disparut in mod misterios.

Familiile celor doua eleve din Constanta au sesizat Politia si banuiesc faptul ca minorele sunt sechestrate undeva prin localitatea Lumina.

Anchetatorii au mers la fata locului, la imobilul respectiv, în cursul serii de miercuri, 19 martie, insa nu au gasit-o pe Roxana Marin.

Politistii au demarat cercetarile legale care au loc in astfel de cazuri.

Dar colegii fetelor au alte pareri.

Ei sunt de parere ca Roxana s-a certat cu mama ei din pricina unei note slabe la fizica si a plecat cu un prieten, respectiv Sorin Cristescu.  Ina politistii nu au gasit nimic acasa la el.
poze roxana marin facebook constanta
foto facebook roxana marin constanta

Iata datele de indentificare a celor doua eleve disparute de la Scoala Generala Remus Opreanu Constanta

1. Roxana Marin are inaltime 1.73 m, greutate 50 kg, constitutie atletica, fata ovala, ochi caprui, par negru, lung pâna la talie, o alunita pe obrazul stâng.

La data plecarii Roxana purta pantaloni tip blue-jeans de culoare albastra, vesta din fâs de culoare mov, bluza de trening de culoare mov, pantofi tip sport negri, având asupra ei un ghiozdan de culoare roz.

2. Neacsu Maria-Georgiana, în vârsta de 12 de ani, din judetul Vaslui, care locuia fara forme legale în municipiul Constanta, are înaltime 1.35 m, greutate 45 kg, fata ovala, ochi albastri, par saten lung, avand ca semn particular o alunita sub bratul drept.

La data plecarii aceasta purta pantaloni colanti neagri, geaca din fâs de culoare verde închis, pantofi sport neagri.

Cei care pot furniza orice informatii în legatura cu aceasta persoana sunt rugati sa contacteze Sectia 2 Politie sau Dispeceratul I.P.J. Constanta, tel.0241.611.364 interior 20005.

Iata cateva mesaje postate pe contul de Facebook al Roxanei Marin (www.facebook.com/roxy.baa.13):

1. Roxana, daca vezi acest mesaj, te roaga mama din suflet, vino acasa, sau macar deschide telefonul ca sa stiu ca traiesti. Te rog ,Roxana da-ne un semn. Orice ai facut ,sau orice ti s-a intamplat, nu patesti nimic...te rog, Roxana da-ne un semn (Rodica Marin - mama fetei disparute)

2. Dianaa Mikkie - mars ma ca o cauta astia la mn in cart nu credd. si app . Roxana are un anturaj supermega naspa adica fata cu care a plecat e anturajul ei naspa:)

3. Ash Viky - Am stat cu Roxana toata vara. Si era de treaba, dar anturajul a stricat-o.. Se zvoneau si chestii despre ea ..