MESAJE cu ocazia Zilei de nastere pentru Persoana iubita

Iata cateva felicitari cu ocazia zilei de nastere pentru persoana iubita.

Mesaje aniversari de ziua de nastere, felicitari cu ocazia zilei de nastere pentru cea mai buna prietena si prieten.

Mesaje cu ocazia zilei de nastere pentru barbati si femei.

1. Iti doresc din toata inima si dragostea ca aceasta zi sa fie cea mai frumoasa din viata ta si sa te bucuri de ea alaturi de cei dragi! La multi ani!

2. Recunosc ca nu sunt prietena ta perfecta, nu sunt intotdeauna acolo unde ai nevoie, nu te pot face sa zimbesti mereu doar un lucru este foarte sigur: iti voi fi mereu o prietena buna si te voi ajuta in toate.

3. În aceasta zi frumoasa natura sa-ti zâmbeasca, cei dragi sa te iubeasca, cei rai sa te ocoleasca. La multi ani!
mesaje cu ocazia zilei de nastere pentru persoana iubita
MESAJE cu ocazia Zilei de nastere

4. Iubire, nu stiu ce as putea sa-ti doresc mai mult decat ai deja, dar o sa incerc sa-ti fac o urare: fie ca soarele, luna si toate planetele sa se alinieze ca sa-ti ofere toata iubirea si tot norocul din lume! Te ador!

5. Un îngeras sa te pazeasca,
O îmbratisare sa te încalzeasca,
Un zâmbet sa te faca fericita,
O inima sa te faca iubita.
La multi ani!

6. Iubitel, iti urez toata fericirea din lume, toata dragostea de pe pamant si tot norocul din univers! La multi ani!

7. Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata ta! Te iubesc!

8. Iubi, nu pot decat sa-ti doresc multa fericire, noroc si sanatate! Dragoste iti ofer eu...

9. Inima mea ar fi prea mica fara dragostea ta, zambetul meu ar fi prea trist fara gurita ta, iubirea mea nu ar exista fara de tine. De ziua ta iti daruiesc inima mea! Te iubesc! La multi ani!

11. Am vrut sa aflu ce-i iubirea, am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate. Am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine. La multi ani, iubire!

12. Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani si nu uita ca te iubesc!

13. Sa poti plange când esti fericit, sa poti iubi cand nu esti iubit, sa poti visa la nesfarsit, sa poti zbura cand esti închis, sa poti sa speri când n-ai nimic. La multi ani!

14. Dis de dimineata cu un zambet dulce pe fata vei deschide ochisorii si vei citi acest mesaj. Azi scumpo e ziua ta, mare sarbatoare pentru cei ce te iubesc.